Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
16.03.2013, 14:53
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja sam žrtvovala:
- 4 epizode uvoda u anatomiju - 4 epizode Kućanica - sav posao od ove semice (na radnom mjestu) me čeka sljedeće - posvađala se sa Vajtom - kuća mi je demolirana - sav veš prljav
ima da poginem ovaj vikend i sljedeće sedmice da sve stignem
Ali Neum je "legao"
Ihh ako ćemo tako onda: - mami nisam snimala niti Silu niti Karadaye, o Sulejmanu da ne pričam, - farma na FB mi crnula do sada tri puta - ne pitaj još igram farmu (u stvari to je jedino što igram na FB) - nisam gledala dnevnik pet dana, a sinoć mi bubnjalo u glavi i sve što su pričali ne čuh, -ne odvedoh dijete dva puta na ples, - a na poslu nisam baš podbacila - čak sam po izvještaju imala najbolju heftu po učinku (šteta što ne plaćaju po učinku)
16.03.2013, 21:44
dandi84
2568
Sopstvene oči sam zrtvovala...Bolile su me jer sam na poslu po 8 sati za racunarom i kad dođem kući jos 8 na rr i malo odspavam i tako sve u krug...Dosta je bilo...
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
16.03.2013, 21:47
Anoniman
San, nekoliko sex partija, muza, djecu, oci, kosti, ruckove na kasiku, bijele milke svaki dan po jednu, druzenje sa meni dragom osobom...a o stanu i rusvaju po njemu da ne pricam.
16.03.2013, 23:51
sporty mamaa
3211
Muza Kad smo pili kavu, klikala sam drvca, kad smo rucali, klikala sam drvca, a u tijeku sexa sam mislila na drvca
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 16.3.2013 23:52:39 >
17.03.2013, 00:23
veeseelaa
20552
ja sam tipkala uglavnom dok bijah na poslu, od kuće slabo, kad sam doma nemam baš vremena za net a šta sam "žrtvovala" na poslu budem vidjela u pon na referisanju. možda 10-20% od LD-a
17.03.2013, 00:24
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
San, nekoliko sex partija, muza, djecu, oci, kosti, ruckove na kasiku, bijele milke svaki dan po jednu, druzenje sa meni dragom osobom...a o stanu i rusvaju po njemu da ne pricam.