PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Za 3 dana pune 33 godine _____________________________Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina...
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁
IZVORNA PORUKA: Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
IZVORNA PORUKA: palachinken
OT! oho vam se ! _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
IZVORNA PORUKA: vjestica OT! oho vam se !
Ja 28, MM jos malo 32 R 4 god i skoro 5 mj, i jedno u pupi koje ce aBd uljepsati nase zivote za 2 mjeseca. _____________________________Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
puno ........... a za mm nije niko ni pitao _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako
IZVORNA PORUKA: koka i po
lalalaaaa _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Treba naglasiti da sa ulaskom u topliji dio godine spomenute padavine i olujni procesi postaju sv...
Zanimljivosti
Prema novoj studiji, djeca koja nisu često konzumirala morske plodove do svoje 7. godine vjerovat...
Odgoj, razvoj i njega
Šugu izaziva parazit Sarcoptes scabiei var. hominis, a bolest se prenosi dužim direktnim kontakto...
Zdravlje
Što bih dala danas da čujem majčin glas u slušalici...
Odnosi u porodici