Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Za 3 dana pune 33 godine _____________________________Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina...
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁
IZVORNA PORUKA: Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
IZVORNA PORUKA: palachinken
OT! oho vam se ! _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
IZVORNA PORUKA: vjestica OT! oho vam se !
Ja 28, MM jos malo 32 R 4 god i skoro 5 mj, i jedno u pupi koje ce aBd uljepsati nase zivote za 2 mjeseca. _____________________________Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
puno ........... a za mm nije niko ni pitao _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako
IZVORNA PORUKA: koka i po
lalalaaaa _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...