Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i dušekeeeeeeeee đulom pokapane tvoja usta sva od đula rada tvojaaaaaaaaaaaaaaaaa njedraaaaaaaaaaaa još ne milovanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
14.03.2013, 18:44
Hanady RR
18727
idemooooooooooooooooooooooooooooooooo
ko li ovo noćassssssssssss pjevaaaaaaaaaaaa šta se ovo Bosnom čujeeeeeeeeeeeeeeeeee ulicama moga gradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čudna pjesma odjekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neka čudnaaaaaaaaaaaa tuđa pjesma ulicamaaaaaaaaaa odjekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a o čemu da se prepoznamoo bosna moja mladosti i sna zar mi više pjevati ne znamo drage pjesme što ih srce znaaaaaaaaaaaaaaaaaa zar mi više pjevati ne znamo drage pjesme što ih srce znaaaaaaaaaaaaa
14.03.2013, 18:47
Hanady RR
18727
pa daljeeeeeeeee a jeste neke sam apojevaaaaaaaaaaa
što je bila tvoja tiha još od onih davnih danaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je pjsema sevdalinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa srcem tvojimmmmmmmmmmmmm ispjevanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je pjesmaaaaaaaaaaaaaaa sevdalinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa srcem tvojimm ispjevanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opaaaaaaaaaa
a po čemu da se prepoznamo bosno moje mladosti i sna zar mi više ne zanmoo drage pjesme što ih srce znaaaaaaaaaaaaaaaaa
14.03.2013, 18:49
Medi_87
1472
Sto je bila tvoja dika jos od onih davnih dana to je pjesma sevdalinka srcem tvojim ispjevana
14.03.2013, 19:01
Medi_87
1472
Pjevaju se pjesme razne i u njima svega ima al ostaju duse prazne a srce ih i ne prima!!! Hajte neku novu
14.03.2013, 19:03
Hanady RR
18727
prođohhhh bosnom kroz gradoveeeeeeeeeeeeeeeeee al ne nađohhhhhhhhhhh srcu miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jednaaaaaaaaaaa staraaaaaaa supomenaaaaaaaaaaaaaaaaa osjećajeeeeeeeeeeeee mojeeeeeeeee diraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
14.03.2013, 19:06
mamaibabo
324
u mladosti mooooooooojoj ranoooooj
ljuubiooo sam djevu mladu to je nekda davno bilo u lijepo gradu visegraduuuuuuuuuuuuuuu
14.03.2013, 19:10
Medi_87
1472
Setali smo pokraj Drine pjevali smo pjesme naseeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevdisasmooooooooooo na sred mostaaaaaaaaaaaaaaa Sokolovic Mehmed paseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
14.03.2013, 19:15
Hanady RR
18727
godine su prošleeeeeeeeeeeeeeee splavovi se drinoom krećuuuuuuuuu kroz višegrad sam se šetaaaaaaaam znam da dragu vidjet nećuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
14.03.2013, 19:18
mishkica
-231
Visegrade grade gdje je moja draga ko da sa mnom nikad sretna nije bila gledao sam drinu dok me je ljubila zar je nase noci vec zaboravilaaaaaaaa
14.03.2013, 19:19
Hanady RR
18727
joj safete dragiiiiiiiiiiiiiiii uh
Sjetuje me majkaaaaaaaaaaaaaaaaa ii brine se za meneeeeeeeeee gdje porvodiiiiiš sineeeeeeee ti noći i daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gdje provodiš sineeeeeeeeeeeeeeeeeee ti noći i daneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
14.03.2013, 19:20
Medi_87
1472
IZVORNA PORUKA: mishkica
Visegrade grade gdje je moja draga ko da sa mnom nikad sretna nije bila gledao sam drinu dok me je ljubila zar je nase noci vec zaboravilaaaaaaaa
Mishkice ispočetka idemo :-) ovo je kraj pjesme U lijepom starom gradu Visegradu gdje duboka Drina valovima tece ostade mi samo tuzna uspomena asikovah s dragom skoro svako vece ...
14.03.2013, 19:21
emina08
253
evo je najdraža pjesma moje kčerke (ona je stvarno zna pjevati)
zvijezda tjera mjeseca za goru ga otjera za goricom vodica na vodici curica bijelo lice umiva
14.03.2013, 19:23
ElmaB
4568
Daj mi malo vodice, iz te bijele ručice, ne dam dragi ni kapi nek ti duša iskapi, zbog sinoćne besjede.
ašikovah s dragommmmmmmm skoro svako večeeeeeeeeeeeeeee
evo sam ti došo sjedim na vikavcuuuuuuuuuuuuu slušam drina huči novi dan se premaaaaaa sve je kao nekad pjevaju slavuji samo tebe draga na vikavcuu nemaaaaaaaaaaaaaaaa
14.03.2013, 19:25
Hanady RR
18727
idi bre tri počeste... ne mogu sve tri pejvat odjednom
14.03.2013, 19:28
djoisa
-220
Kad sretnes Hanku sijedu baku u mahali u sokaku selami je-pozdravi je jer znaj da je bila vila
Zbog nje je Zijo danima pio zbog nje je Salko u vodu skako zbog nje je Ibro hapsane ribo zbog nje je Bego u mezar lego zbog nje su nozi parali srca zbog nje se lila momacka krvca
14.03.2013, 19:30
Hanady RR
18727
tu smo pjevali
idemo čudna jada od mostara grdaaaaaa sve do lani pa ebo do sadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bol boluje čeleboća biba bol boluje nikom ne kazujeeeeeeeeeeeeeeeee
14.03.2013, 19:31
djoisa
-220
ma da ..kakvo je to sijelo bez sevdalinke.. idemo
14.03.2013, 19:32
djoisa
-220
Prodjoh Bosnom kroz gradove al' ne nadjoh srcu mira jedna stara uspomena osjecaje moje dira
U mladosti svojoj ranoj ljubio sam djevu mladu to je nekad davno bilo u starome Visegradu
14.03.2013, 19:33
djoisa
-220
Crven fesic mamo crven fesic joj mamice crven fesic u dragana joj, mamo, mamice crven fesic u dragana moga, joj, mamo mamice
Da ga hoce mamo da ga hoce joj, mamice da ga hoce nakrtiviti joj mamo, mamice da ga hoce nakriviti malo, joj mamo mamice
Medna usta mamo medna usta joj mamice, medna usta u dragana joj mamo mamice medna usta u dragana moga, joj, mamo mamice
14.03.2013, 19:43
Blue rose RR
4361
Sinoć kad se vraćah iz topla hamama, prođoh pokraj bašče staroga imama. Kad tamo u bašči, u hladu jasmina s ibrikom u ruci stajaše Emina.
Ja kakva je pusta! Tako mi imana, stid je ne bi bilo da je kod sultana. Pa još kada šeće i plećima kreće, ni hodžin mi zapis više pomoć' neće!
Ja joj nazvah selam. Al' moga mi dina, ne šće ni da čuje lijepa Emina, već u srebrn ibrik zahvatila vode, pa niz bašču đule zaljevati ode.
S grana vjetar puhnu, pa niz pleći puste rasplete joj njene pletenice guste. Zamirisa kosa, k'o zumbuli plavi, a meni se krenu bururet u glavi!
Malo ne posrnuh, mojega mi dina, al' meni ne dođe lijepa Emina. Samo me je jednom pogledala mrko, niti haje, alčak, što za njome crko'!
Umro stari pjesnik umrla Emina ostala je pusta bašča od jasmina. Salomljen je ibrik uvelo je cvijeće pjesma o Emini nikad umrijet neće.
14.03.2013, 19:43
muaaa
2911
Neko tiho ulicom pjevuuusssiiiii
Tuga mu se osjeca u duuuussssiiii
Ista tuga u srrccccuuuu se javlja
To je pjesma iz mog zavicajaaaaa
SVUDA SE SUNCE RADJA
LIJEPA SVAKA JE ZEMLJA
KAO STO JE BSNA MOJA
NA SVIJETU
LJEPSE NEMMMMMMAAAAAAAAAA
14.03.2013, 19:58
Blue rose RR
4361
Oj djevojko, dzidzo moja dzidzala te majka tvoja nadzidzanu meni dala dala pa se pokajala
Nadzidzanu meni dala sa mnom dzidze potrgala jer ja jesam kujundzija kujundzija Sarajlija Sarajlija meraklija
Sto no kuje tepeluke i na ruke belenzuke nove cu ti sakovati njima cu te darivati
Omiljena pjesma mog tate :)))
14.03.2013, 20:01
djoisa
-220
Stade se cvijece rosom kititi stade se biser zlatom nizati stade se srna srnom srniti stadose momce cure ljubiti
Samo ja nemam nigdje nikoga samo ja nemam azgin-dilbera samo ja tuzna tugu tugujem samo ja nicem se ne radujem
Gledam ja goluba, golubicu gledam ja lastu i lastavicu gledam ja jedno drugo cjeluju gledam ja, zivotu se raduju
Nikad me nije niko volio nikad me nije niko ljubio nikada nisam zorom zorila nikada nisam sevdah vodila
Dadose mene mladu za stara dadose mene starcu zbog para da mu ja mlada kucu redujem da mu ja sijedu bradu milujem
Star meni vise mladoj ne treba star mene samo mladu zamara ja hocu ljubav, zivot i radost ja hocu sevdah, pjesmu i radost