cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Prva rijec je... :)

clock-img

21.04.2010, 20:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: anuska08

Sa 6 mjeseci samo viče:A TATAAAAAAA!!
Mame nema nigdje!! Al nema veze, predivno mi je gledati tatu kako se topi od miline!!!user posted image user posted image

joj i kod mene isti slucaj, juce je pocela pa mm sav radostan ponavlja joj stalno od tada, kad evo opet maloprije kaze: tata

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.04.2010, 20:21

clock-img

Husic10

pencil-img

364

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Moj je do sada izgovorio bruku nekih rijeci koje bi mogle (a i ne moraju) imati neko znacenje...ma-ma, ba-ba, ta-je, e (i pruza nesto- kao evo), ta- ta (lopta)...ali neku noc je za nanom tako tecno (na nas sok!) ponovio: "j.user posted image   zivot" da smo svi popadali na guzicu!!! Ostala sam sokirana!
Smijali smo se ko ludi mada mi je u isto vrijeme bilo bas krivo sto je to rekao. Zabranila sam psovanje u njegovoj blizini i niko stvarno ne psuje- a nani se eto omaklo kada je vidjela da je prosao crtani- ni slutila zena nije sta ce se desiti...user posted image

Podsjeca me na onaj film "Meet the Fockers" ili slicno...kad deda nonstop pokusava da nauci malog da kaze neku finu rijec i odstanjuje sviju kojima bi se moglo ponesto ruzno izmaketi...a malom na kraju prva rijec ispade da je "asshole" heheheh sega ziva

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

21.04.2010, 20:23

clock-img

Husic10

pencil-img

364

Aili prva rijec bjese "daj" i samo je vikala daj daj daj, pa onda ba ba, pa tek onda ma ma, pa onda hajde i tako sad brblja nonstop ne gasi

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

17.06.2010, 23:47

clock-img

leona81

pencil-img

6373

baba i mama princeza izgovorila danas, sa 7 mj:) aaaaaa jest mi drago sto nije tata:) haha

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

17.06.2010, 23:50

clock-img

anidla

pencil-img

3683

nisam znala da postoji ova tema user posted image

Noa je rekao mama sa 5.5 mjeseci user posted image ma ma ma ma ma

danas kaze mama kad place user posted image

neki dan je rekao nesto kao dida user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

17.06.2010, 23:52

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

lana i dalje govori ta -ta a nista mama user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.06.2010, 00:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

drugo dijete biće muskouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne brini kad zovne mama ne pusta ni kad se udauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.06.2010, 00:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

drugo dijete biće muskouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne brini kad zovne mama ne pusta ni kad se udauser posted image

hahahhahaha user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 00:07

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: anidla

neki dan je rekao nesto kao dida user posted image  user posted image

naša dida, dijete se sjeća sa rr kafe

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

18.06.2010, 00:15

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: anidla

neki dan je rekao nesto kao dida user posted image  user posted image

naša dida, dijete se sjeća sa rr kafe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ovo za ma ma ma, nasa forumasica skorpia ga je cula kad je prvi put rekao ma ma ma user posted image vidis, sve ima neke veze sa forumasicama i rr user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

21.04.2015, 11:38

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Bebice uveliko pričaju...al mame lijene da nam to napišu user posted image

Razvoj govora

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.04.2015, 11:45

clock-img

Vanne

pencil-img

389

Nisam ni znala da ova tema postoji....user posted image
Moja je sa tri i po mjeseca kroz plac prvi put rekla MAMAAAA...ne znam kako joj je izletilo user posted image
Onda sam i ja pocela plakati sa njom user posted image od dragosti i jer mi se ispunila najveca zelja da me neko zove mama user posted image vidjela sveki da placem ja pa pocela i ona user posted image
Kad je sa sest mjeseci pocela mamati stalno su mi suzne oci bile user posted image mislila sam da cu citav zivot cmizdriti kad me zove mama user posted image
Sad sam se navikla user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

21.04.2015, 11:50

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Kod nas Ta Tauser posted image i doziva ga non stop, u biti sve joj je tatauser posted image nekad kaze brzo, nekad razvuce.
Nedavno je pocela i MAMA, sad bas fino izgovoriuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

22.04.2015, 00:05

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dima zna reci daj,mama,ovih dana je pocela na arapskom,kaze bedi hay(hocu ovo)user posted image Ako bude kao Ameen,bit ce super,on je rano progovorio i prica 2 jezika bez greške,sada evo i engleski,odlično se snalazi,mašAllah. .

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

22.04.2015, 14:42

clock-img

anirbas

pencil-img

4

Drage moje forumašice i forumaši,

željela bih Vas zamoliti ukoliko možete da prvenstveno ispunite anketu koja je dio mog istraživačkog rada, koji je sastavni dio mog diplomskog.

Anketu možete naći na sljedećem linku: https://www.surveymonkey.com/s/NFDMFKG

clock-img

24.04.2015, 13:08

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Dima zna reci daj,mama,ovih dana je pocela na arapskom,kaze bedi hay(hocu ovo)user posted image Ako bude kao Ameen,bit ce super,on je rano progovorio i prica 2 jezika bez greške,sada evo i engleski,odlično se snalazi,mašAllah. .

Vidim generacija pricljiva! user posted image user posted image
Moj N je prvo poceo s mama, isto kao i seka mu user posted image
A sad nas oslovljava sve redom..citavu familiju user posted image ..i jos tako pokoju rijec tipa: ode (ovdje), opa (hopa)..

N&N

clock-img

24.04.2015, 16:17

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Draga Niki,ova brbljivica prava user posted image ona stalno nešto brblja,pokazuje rukom,svadja se,ja stvarno nisam znala da su curice ovako zafrkane,moj Ameen mala maca za ovu gospođicu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Zadnji članci

article-img