Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje kakav stil odijevanja imate vi?Šta vam najbolje stoji,u čemu se najbolje osjećate...šta nosite doma a šta kad izlazite na kavice ili izlaske?Jesteli kući u pidžamama ili ipak imate neke sexy krpice...Evo ja ću nabrojati neke stilove,možda se pronadjete u njima a možda imate i neki svoj posebni stil sexy stil(uske stvari,helanke,uski džins,sexy rublje,neizostavne štikle,haljine,suknjice) elegantni stil(suknje i sakoi,košulje,kompleti od tvida ili nekog drugog materijala,elegantne pantalone) sportski stil(farke,duksići,džemperi,patike,sportske majice,trenerke) Naravno da ima još stilova,ali ova tri preovladavaju,u koji vi spadate i u čemu se možete vidjeti najviše
24.11.2008, 21:59
mamyca
1657
Andji kod mene ti sva tri stila preovladavaju ,kod kuce sam vecinom u trenerci,a kad izlazim vani obicno je neka elegantna varijanta .Kako se osjecam tako se i oblacim,ali znam i izaci u trenerci s malim pa prosetati,nisam neki ljubitelj stikla al ih ipak ponekad nosim,mada su mi daleko privlacnije cizme s punjenom petom. Moram jos nesto dodati volim jako sexy rublje a MM ga voli jos vise ,mislim da sam sve rekla.
24.11.2008, 21:59
Blue rose RR
4361
Uh ne spominji mi odijevanje - posljednji put kada sam se na poslu, kao insan odjenula završila sam u ... najhladnijoj prostoriji u svom životu ( u koju doduše ne idem često, ali eto zapalo me), i evo već peti dan da prostite sam na vaginaletama.
A sada konkretno za muža taj "prvi odjeljak", a za javnost definitivno "drugi".
24.11.2008, 22:00
tea lana
2255
e pa moj je stil sportsko elegantni.Najbolje se osjecam u farmerkama i trenerkama al po nekad sto ybog dress coda sto se meni jednostavno odgovara da se malo utegnem volim obuci i suknju pokazati noge.Divim se svim zenama koje su non stop dotjerane,svaka im cast.
24.11.2008, 22:08
andji
1215
Evo ja ću prva....ha....volim sve lijepo i moderno kao i svaka žena,i trudim se i pratit modne trendove.Uglavnom nosim neizostavni džins,u zadnje vrijeme sa cigaret nogavicama,i crne helanke.Kako nemam problema sa kilažom to mi super stoji,i to kombinujem uz ostalo.Tunike-džempere,takodje volim.A ssada ima da se nadje lijepih modela.Volim i dzins suknjice kao i pantalonice,ali to više nosim ljeti na bazen ili more,mada i u šetnji po gradu.Sada najnovije što sam sebi uzela je balon suknja sa dubokim strukom do koljena i prezadovoljna sam,da se nositi i po danu a i naveče.Čizme sa većim petama obožavam kao i torbe,one jumbo.To mi je nekakav fetiš.Po kući sam uglavnom u helankama sada crnim,a ljeti nosim bijele.I vani ih oblačim,jako su udobne,a imaju i oni 3/4 modeli.Ljeti haljinice uske,na bretelice i te lepršave stvari,ma obožavam ih....i da ne izostavim sexy rublje,najviše čipkane bokserice i bruseve a ponekad tangice i ostalu prateću opremu za posebne prilike,ali o tome smo pisali...eto tako,to sam ja,ipak bi se svrstala u sexy tip po ovome svemu,da čujem vas
24.11.2008, 22:09
mala curica
2077
Ja volim uske farmerke,usku majicu i kratke sakoice........ u tome se najbolje osjecam
24.11.2008, 22:19
camm
1266
andji tema je super
Eh ovako moj stil odjevanja je sexy stil a i elegantni.. volim da lijepo izgledam i super se osjecam u tim odjevnim predmetima.
Kada izlazim s muzem uvjek sam sexy on voli da izazovno izgledam a normalno da to vole svi muskarci da im je ljepsa polovina sexy. kuci znam biti i u velikim stiklama nekoj sexy spavacici po cjeli dan a preko samo bade mantil.. a znam isto i provesti vrijeme i u pidjami ali i ona mora biti sexy.. a isto i u trenerci obicnoj.
kada sam s bellom po gradu ili preko dana onda je neka laksa elegancija ne vidim sebe u sportskom tipu iskreno receno ja nemam niti ijedne patike kuci nemam nista ravno znaci samo stikle ito 15ke a najmanja 12ka..
24.11.2008, 22:23
camm
1266
zaboravila sam dodati da ovih dana muku mucim s bellom neda mi obuci stikle hoce ona pa se uvjek svadjamo koje su njene a koje moje
24.11.2008, 22:32
camm
1266
andji svaka cast ja volim kad vidim da zena drzi do sebe sto se kaze ne bih da nekog uvrijedim ali ipak mladost treba iskoristiti a neke zene kad rode potpuno se ohlade od svega da li je to zbog obaveza ali svi ih mi imamo,meni nije problem da se nasminkam za 5 min. kad mogu biti pored racunara 3 sata i sijediti valjda se mogu posvetiti sebi i izgledu.
dodje i meni nekad da sam bezz ali kad hocu u granap da odem sama sebi kazem ja ovako ne mogu pa mislim da li bih se obukla ljepse ili u trenerci da idem.. ipak je ljepse kad vas neko vidi da ste uvjek priblizno lijepo obuceni. to govori kakva ste osoba bar meni .
24.11.2008, 22:37
mamyca
1657
Camm jel ovo meni? Mi zene znamo biti sexy i u trenerci ,nedavno sam dobila cudo crnu trenerku,ma brate linija mi izgleda drama u njoj,zato je vecinom na meni ,a MM-u se jako svidja . Ljubi mi Bellu i reci joj da ce joj teta Sanda kupiti jedne stiklice,al nemoj joj ih ti ukrasti.
24.11.2008, 22:38
Crvena
1859
Sportska elegancija
24.11.2008, 22:39
andji
1215
ja kad se šminkam,i stavljam maskaru,sergej me hvata za nogu i crče od smijeha,kao da zna šta radim,a ja je opet stavim,iz više pokušaja,ali je stavim...želim se sredit i to je to.Dok nadjem šta ću obući on mi svu garderobu pobaca iz plakara,pa imam duplog posla,ali ipak uspijem to sve pohvatata...ma uživam u garderobi i oblačenju,kombinovanju...još dok sam držala butik,cure što vide na meni dodju i pitaju jel imam takvo isto za prodat...sjećam se tog perioda vrlo rado
24.11.2008, 22:52
camm
1266
mamyce ma nije na tvoj racun svi mi volimo nesto a ti si sad u fazi mrsanja ih kad dotjeras liniju bice tu experimenata
ja nemam nista protiv trenerki i ravne obuce al nije to moj tip jednostavno mi to odjevanje ne stoji..
ja sam prosle g.kupila baletanke mene su tabani boljeli cijeli dan posle setnje. a mm se smijo i reko da sam smjesna u njima.
24.11.2008, 22:55
Amrino
2613
Nosim sve i svasta...zna se koji je stil za koju priliku. Volim lijepe stvari ali da su prakticne i udobne. Volim vidjeti dotjerane kako zene tako i muskarce ali mrzim ono pretjerivanje i slijepo pracenje mode te zrtvovanje i zdravlja i rahatluka zbog toga kakvom ce te tamo neki ljudi vidjeti...Kada vidim npr. curama go pupak ili stikle na nogama po temp. -10 i snjegu do koljena dodje mi da joj skinem onu stiklu i sve je po glavi.. Najcesce sam u farmerkama i to mi je ono, glavni odjevni predmet. Nosim i stikle (ne previsoke) i ravnu obucu i moram imati bar jedne patike. Najvaznije mi je definitivno da se ja ugodno i lijepo osjecam a zaboli me hoce li se nekome drugome svidjeti. Ne volim razgolicenost i pretjerivanje, ne volim vidjeti zenu od 40 kako se oblaci ko da joj je 20 i obrnuto...volim kada neko ima "svoj stil"... U kuci sam uvijek u Zara- plisanim trenerkama (to je nesto najudobnije na svijetu- imam ih nekoliko) i majicama kratkih rukava...a MM me navise voli --ko od majke rodjenu .
24.11.2008, 22:56
mamyca
1657
Ma normala,kad ce upoznamo aBd obuci cu muhajem stiklice zbog tebe ,samo ti uzivaj u onome sto tebe veseli,znas kako kazu sto ljudi sto cudi. A fazu mrsanja sam bona zavrsila,bjezi,ne ofiraj me .
24.11.2008, 23:13
mamsi
401
Najviše vremena provodim u farmerkama i užim majicama,ravnim cipelama ili čizmama,jakne volim ili kožnu rokericu,ili neki duži mantil,a nekad mi dođe pa se sredim u nešto malo ženstvenije,a našminkam se kad mi je ćejf,nekad češće nekad rjeđe,sve zavisi od raspoloženja.
25.11.2008, 12:37
Amelaa RR
3309
Eh ovako...Ja sam vam sva u stilu ovih suknji do koljena..imam ih bruku....i eto kombinujem ih sa svacim... Imam nekoliko ovih balon u crnoj,sivoj i smedjoj boji i to kombinujem s kosuljicama majicama....obucom naravno.Obuca hm...ma mogla bih svaki dan kupiti druge..al obuzdam se ja..uglavnom imam svakave obuce trenutno sam se "natovarila"na crne gleznjace s petom o 10..a eto imam i one smedje... Po kuci hm...pa eto svakako...al kako sam samo nedeljom slobodna ....vecinom je to trenerka,usisivac i krpa hehehe. A ves e to je isto moja slaba tacka...sve kad hodam Titovom...i pored La Perle..sve me sejtan navraca..;"Ajde udji..ma eto samo da vidis sta ima"a ja sebi govorim "Amela produzi dalje...ubrzaj korake hehehe"
hehehe amelaa dobro si i meni svaki put srce zaigra kad ugledam nesto lijepo.. a nekad nocima ne mogu da spavam dok to ne kupim ja sto zacrtam to mora biti moje..
25.11.2008, 12:59
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: camm
hehehe amelaa dobro si i meni svaki put srce zaigra kad ugledam nesto lijepo.. a nekad nocima ne mogu da spavam dok to ne kupim ja sto zacrtam to mora biti moje..
i meni,evo sad razmišljam o kakvim farkama za ovu zima,i moraću kakve uzeti za koji dan samo gdje da nadjem 26cu?
25.11.2008, 13:09
travnicanka
450
Ja u biti nemam neki odredjeni stil kojem sam vjerna....kupujem i nosim razne krpice.Bitno je da se meni svidjaju a muzu manje vise salim se nekad se obucem striktno po zelji moga muza!!! On voli kad nosim suknjice i to one do koljena a i meni su drage i ovdje su hit ove zime.
25.11.2008, 13:09
camm
1266
hahaha andji nisi jedina sa brojevima mm meni kaze najbolje ti je u ciciban da odes fakat za nas mrsavice nema puno brojeva ja jedino u tera novoj nadjem male broje. i u zari francuski brojevi mi jedino pasu.
25.11.2008, 13:12
travnicanka
450
IZVORNA PORUKA: camm
hahaha andji nisi jedina sa brojevima mm meni kaze najbolje ti je u ciciban da odes fakat za nas mrsavice nema puno brojeva ja jedino u tera novoj nadjem male broje. i u zari francuski brojevi mi jedino pasu.
Zara je moj favorit,kvalitetna garderoba i lijepe dizajnere imaju....bas sam juce kupila jednu haljinu/tuniku,moze se kombinovati...onako sarena i otkacena....
25.11.2008, 13:30
andji
1215
i ja kupujem u zari,gore sam našla farke za 20km na sniženju,jer niko ne može ući u njih,fakat su extra sa cigaret nogavicama blijedo sive
25.11.2008, 13:36
Amelaa RR
3309
Zara je extra...a andji super sto si kupila te tole sive..mogu mislit kako ti extra stoje... You are a catwoman ehehehe