Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dessertova torta sa cokoladom i bananom _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
IZVORNA PORUKA: Sarah1 Palacinke sa nutellom
uf...svašta...slatko, slano, gorko, ljuto, samo da je ono baš, baš kalorično _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
ribizle _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
sladoled _____________________________»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
pizza
pohovane palačinke i neki dobar kolač, npr. kapri _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
kapućino od karalmele sa mlijekom uh _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
palacinke s nutelom
nisam gladna, pije mi se kafa
banana split _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
rafaelo _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
kinder bueno _____________________________Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...
rafaelo al domaći _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
dobar komad torte _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
svarcvald
Mačmalo ili jaffa keks... _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
http://www.google.ba/search?q=shawarma+pictures&hl=hr&client=opera&hs=G3I&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=l5RDUeP2DoTPtQb5g4CAAw&ved=0CCsQsAQ&biw=1333&bih=645#imgrc=qCgNik2x1cY81M%3A%3BaNqn_uLbyAfk-M%3Bhttp%253A%252F%252Fi104.photobucket.com%252Falbums%252Fm194%252Fxanderglobal%252Fbngkksoi3shawarma.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fprimitiveculture.blogspot.com%252F2007%252F11%252Fshawarma-on-soi-3.html%3B800%3B549 _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Pizza kod Mahira, mnjam _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
HOĆU LUBENICU ... SANJAM JE ... _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
bilo sta slatko a nemam trenutno nista osim voca, a to mi se ne jede
Peksimeti sa domacim sirom i suhim mesom mmmmmmmmm _____________________________Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Mogla bih: mantije, mekike sa sirom, pohovane palačinke i čokoladnu bombu. _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
IZVORNA PORUKA: amra_sa HOĆU LUBENICU ... SANJAM JE ...
IZVORNA PORUKA: mala_sa Peksimeti sa domacim sirom i suhim mesom mmmmmmmmm
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...