Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Do jucer je bila misterija i zašto kiša pada, zašto puše vjetar, šta je sunce a nama je to sad smješno.
zar je bila misterija?
02.07.2014, 16:16
lency
5
Ne znam, mozda su ljudi prije nove ere sve znali i nista za njih nije bila misterija
vjerovatno smo se rodili da znamo kako svemir funkcioniše ....i nije nam trebao Galileo, Lippershey, Sizzi itd...
02.07.2014, 16:51
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Zanima me savremeno tumacenje Kur'ana, poimanje svijeta, istine, bitka, bivstvovanja od strane filozofa(Zapadnih, islamskih, Istocnih...), krajnje granice ljudskog uma, snaga volje i misli, kosmos, numerologija... Zbog mojih zelja za otkrivanjem Istine sam i upisala filozofiju...i sto bi rekao Sokrat' sad tek znam da nista ne znam...'
molim vas da me se ne razumije pogresno...imam rodjaka zavrsio teologiju,radi u rijasetu...i pitam ja ko laik...kako je moguce da se rukovodimo nekim stvarima koje su se desile tako davno a sad su nepojmljive...u jednom ajetu se spominje faraon...ne kontam ...covjek umjesto da mi objasni fino poce se smijati i kaze pa samo zamisli umjesto faraona danasnjeg poglavara... opet ne dobih odgovor...ne zelim se grijesiti ali mozda neko da priblizan odgovor,kako se tada i sada mozemo voditi po istim nacelima...ponavljm ne razumite me pogresno...i ja sam vjernica...ali za mene je to misterija...
beboo, šta si ti ustvari njega pitala ?
02.07.2014, 17:18
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.07.2014, 16:28
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: animagical
ja samo kad pomislim da svemir NEMA KRAJA...ma najezim se...i jos se kazu rasteze...a gdje se rasteze ...znaci da tamo iza svemira ima jos mjesta cim se moze jos razvuc...joj neka me panika spopadne...i jos kad neko nabaci ovu temu i krene rasprava meni se place...ne volim nerazjasnjeno i nedefinisano nista...
umirem hvala puuuno na ovome suze brisem
Joj bebo...baš me nasmija. Ne znam kako naleti na ovu temu, ali drago mi da jesam.
03.07.2014, 16:42
Super Beba
1291
Za mene je misterija nestanak jedne čarape u veš mašini :)
03.07.2014, 17:03
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Kod mene svaki put kad perem veš fali po nekoliko. Sad uzimam iste čarape daa poslije uparim nekako.
03.07.2014, 17:08
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: Hannica
Kod mene svaki put kad perem veš fali po nekoliko. Sad uzimam iste čarape daa poslije uparim nekako.
tako i ja,svima nama u kuci,djeci pogotovo al i dalje osta pitanje "a gdje su čarape"
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
03.07.2014, 17:30
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Zanima me savremeno tumacenje Kur'ana, poimanje svijeta, istine, bitka, bivstvovanja od strane filozofa(Zapadnih, islamskih, Istocnih...), krajnje granice ljudskog uma, snaga volje i misli, kosmos, numerologija... Zbog mojih zelja za otkrivanjem Istine sam i upisala filozofiju...i sto bi rekao Sokrat' sad tek znam da nista ne znam...'
molim vas da me se ne razumije pogresno...imam rodjaka zavrsio teologiju,radi u rijasetu...i pitam ja ko laik...kako je moguce da se rukovodimo nekim stvarima koje su se desile tako davno a sad su nepojmljive...u jednom ajetu se spominje faraon...ne kontam ...covjek umjesto da mi objasni fino poce se smijati i kaze pa samo zamisli umjesto faraona danasnjeg poglavara... opet ne dobih odgovor...ne zelim se grijesiti ali mozda neko da priblizan odgovor,kako se tada i sada mozemo voditi po istim nacelima...ponavljm ne razumite me pogresno...i ja sam vjernica...ali za mene je to misterija...
beboo, šta si ti ustvari njega pitala ?
beboo, jednog naseg politicara i zovu faraon po meni, jos njih zasluzuje takvu "titulu"
03.07.2014, 17:33
teacher75
5394
Ne kontam zasto ova tema stoji na ovom podforumu
03.07.2014, 17:40
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: teacher75
Pa misterija...
03.07.2014, 17:44
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.07.2014, 17:56
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: teacher75
Pa misterija...
Pođoh isto napisati
u vrijeme takmicenja sam postavila ovu temu i zaboravih ...a u. partnerstvu moze biti misteriiiii
18.12.2014, 23:53
bebaa
-11235
ja samo kad pomislim da svemir NEMA KRAJA...ma najezim se...i jos se kazu rasteze...a gdje se rasteze ...znaci da tamo iza svemira ima jos mjesta cim se moze jos razvuc...joj neka me panika spopadne...i jos kad neko nabaci ovu temu i krene rasprava meni se place...ne volim nerazjasnjeno i nedefinisano nista...
18.12.2014, 23:59
Hannica
2920
Bebi imaš li još ovih problema?
19.12.2014, 00:01
bebaa
-11235
Bebi imaš li još ovih problema?
imam ženo..... sad se pojavila i crna rupa......
19.12.2014, 09:15
Penelope82
264
Vala bas! Da mi je ovo rijesiti...,to mi je konkretan problem,zaboli me za svemir I nisu u filteru...,ne,ne...
19.12.2014, 09:16
Penelope82
264
Bebbo,da te nema,trebalo bi te izmisliti
19.12.2014, 10:14
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: Penelope82