Sve je to divno. Al ipak, musko treba da bude musko, da on ima "muda" da pita to glavno pitanje. Mozda sam se pogresno izrazila, ti si fakticki sa tim cinom sto si uopste zapocela tu temu kao
zena..ispada da si ga preduhitrila. Boga pitaj d ali je planirao tada ili kasnije, Nekako mi je malo cudno da muskarac koji nekoga voli, da je voli na takav nacin da bi godinama se mogao zabavljati. Ipak kada skontas kada se dvoje vole, oni jedva cekaju da zapocnu zajednicki zivot. Prosidba nema veze sa novcem.
Nije prvi slucaj da se desi situacija gdje zena samu sebe uda, gdje zena zapocne temu, i to ne na nacin da ga pita, hej hoces li se udati za mene, nego da uopste zapocne tu temu, prici o svadbi. Imam slucajeva u okolini, gdje samo cujes svadba je tad i tad, vjencanje tad i tad, iz vedra neba pa u rebra, pa ih pitam kad je pala prosidba, a dobijem odgovor da je nije bilo nego da se samo ''poceli razgovarati'' o svadbi.
To mi zvuci kao da nesto opako fali. Ne mora biti neke teske romantike, ''originalnih'' prekenjavanja i sl, ali bilo bi u redu da muskaraco skupi muda i postavi ''veliko pitanje''.
< Poruku je uredio Finepex -- 26.4.2015 17:49:26 >