Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Za sporty jedan vikend izlet u diznilend sa svojim kinderima. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
Za Gali kutiju kubanskih cigara, da malo nervira komšinicu _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Bosansku s rahatlokumom,? _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
odmor u Turskoj mozda 7 dana _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
Kako si znala Merci veliku,najvecu _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
Za Galiciu jedan cd - Kalesijski zvuci _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
za Amru - odluku o radnom vremenu koje pocinje od 14 sati. Da se uspije naspavati nakon trece smjene. _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
IZVORNA PORUKA: Galicia Za sporty jedan vikend izlet u diznilend sa svojim kinderima.
za Necu, da ode u neki butik i izabe sve sto joj je volja
IZVORNA PORUKA: Neca xxx za Amru - odluku o radnom vremenu koje pocinje od 14 sati. Da se uspije naspavati nakon trece smjene.
Sporty mami bih poklonila sve sportske rekvizite jer je sva u tom fazonu. _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
Za Amru, jednu dobru macolu. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: medic slatki Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :) i baš bi me obradovala :))) a još kad bi me na ćevape u Želju povela, e ....to bi bilo to ...
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: medic slatki Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :)
IZVORNA PORUKA: Galicia Za Amru, jednu dobru macolu.
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa za Necu, da ode u neki butik i izabe sve sto joj je volja
Amra, hvala za napolitanku. Joj ja i moja jezicina, po cemu me sada pamte zene sa RR.
IZVORNA PORUKA: Galicia Amra, hvala za napolitanku. Joj ja i moja jezicina, po cemu me sada pamte zene sa RR. Trebala sam otvoriti temu, "po cemu pamtite forumasice". Tebe po napolitankama, budi sretna pa je tako. A mene po "zmaju".
IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: amra_sa Sporty mami bih poklonila sve sportske rekvizite jer je sva u tom fazonu.
et karte od mene _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama