Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo još jedna zabavna!(nije mi pretraživač izbacio) Napišite šta biste poklonile osobi iznad vas-onako virtuelno! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Hadzijsko odijelo
IZVORNA PORUKA: Nedi Hadzijsko odijelo
IZVORNA PORUKA: doublemum IZVORNA PORUKA: Nedi Hadzijsko odijelo Suze si mi natjerala Ugao za dnevni boravak
IZVORNA PORUKA: doublemum
rafaelo _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Akvarijum _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
(Posto se Nedi kuci, ) lampu _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
zeze meni bi akvarijum jako obradovao ,odavno muža muntam da mi to pokloni _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu
Nedi skucit cemo te ovdje _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
IZVORNA PORUKA: zeze Nedi skucit cemo te ovdje
IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu(mozda narandzastu ?) Al da mi se slaze uz ovu seciju smeđu sa narandzastim jastucima
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu(mozda narandzastu ?)
zeze,moze li kakva slika..pojma nemam sta bih ti..bitno da se klika:-) ti meni mozes i kakav fin Bogati komplet tanjira..nemam ni jedan kompletiran
Jao mino obradovala bi me sa slikom aaauuuuuu Eto, ja cu tebi tanjire , samo ih zamisli :D Nedi tepih sa narandjastim sarama _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
prsten:) _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Knjigu :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
za medic kolace, neke po trudnickim zahtjevima
Med, i to slatki _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
za medic - neku lijepu ešarpu _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
za animagical - neko "lako štivo" npr. 50 nijansi ( da malo odmori od učenja) za amru_ sa -tablete za spavanje ( da pređe iz noćne u jutarnju RR) _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
IZVORNA PORUKA: medic slatki Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :)
20 ćevapa u cijeli somun, s jogurtom je li ti dosta
IZVORNA PORUKA: Medi_87 20 ćevapa u cijeli somun, s jogurtom je li ti dosta
album za slike :))
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...