cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu

clock-img

05.12.2011, 23:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Neda mi se citati unazad sve postove pa reko da vas pitam... sta uobicajeno stavljate u cizmice? Jel prave poklone ili samo nesto sitno?

''obicaj'' je staviti slatkise a sad djeca pisu pismo sv.Nikoli pa obicno bude i igracaka i slicnouser posted image user posted image Noa ce dobiti triko i suknjicu za baletuser posted image user posted image user posted image user posted image gledala u jednom crtanom pa pozelilauser posted image

clock-img

05.12.2011, 23:56

clock-img

Anoniman

veseela super jelkauser posted image Ilhana cizmica se obicno napuni slatkisima, a mi dodamo i neku igrackuuser posted image

clock-img

06.12.2011, 00:04

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

pitanje.user posted image .one bijele jelkice...gdje se imaju kupiti?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

06.12.2011, 00:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

i amrino traži...idia reče dans ima u robotu bijelih

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.12.2011, 00:07

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

u ovom mom ne vidjeh...user posted image

clock-img

06.12.2011, 00:08

clock-img

Lana_

pencil-img

215

u Mostaru imauser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

clock-img

06.12.2011, 00:09

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

evo Skvo

IZVORNA PORUKA: Dida79

Mi sinoc bili u Robotu i vidjela sam ima kod njih jelki..onako srednje velicine imaju i u bijeloj boji cijena 9,90 km

aima i info da ima u škafi neke u saksiji bijele po 45 Km

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.12.2011, 00:10

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

moram to provjeriti...iako ni mostar lijepi nije daleko...user posted image

clock-img

06.12.2011, 08:18

clock-img

juni

pencil-img

1102

Mi smo nasu razapeli al je jos nismo okitili. Dok se malo oci naviknu na zelenu gromadu user posted image

Vesela, Ajsa je pravo porasla, sjecam je se ko malog puzavca user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

06.12.2011, 08:21

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

mala ti je preslatka, pravi medic user posted image  a nije ni jelka losa, ustvari super je user posted image

2004.
2008.

clock-img

06.12.2011, 09:54

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Evo pronašla sam sliku koju sam stavljala na nekoj drugoj temi sa našim prošlogodišnjim izgledom u prazničnoj atmosferi:

Ono sto kontam sada izmijeniti je dodati neku boju ovoj crvenoj, pa sam mislila zelenu ili bijelu, šta vi mislite šta bi išlo dobro? Inače nam vise čizmice (čarapice za gospodina D. Mraza) po cijeloj kući hahahaha...
user posted image  

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

06.12.2011, 09:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

bilo...prije god dana u merkuru na stupu...tamo inace ima najveci izbor plasticnih jelki...jest da im je i cijena ko da su slovenciuser posted image

clock-img

06.12.2011, 09:59

clock-img

Anoniman

Djana lijepa je i zelena boja ai bijela samo hoce li se zelene primjeiti na zelenoj jelkici...Usput da pohvalim jelkicu predivna je svidjaju mi se te masnice crvene,a malena je ko princeza i  bajke....

clock-img

06.12.2011, 10:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Neda mi se citati unazad sve postove pa reko da vas pitam... sta uobicajeno stavljate u cizmice? Jel prave poklone ili samo nesto sitno?

''obicaj'' je staviti slatkise a sad djeca pisu pismo sv.Nikoli pa obicno bude i igracaka i slicnouser posted image user posted image Noa ce dobiti triko i suknjicu za baletuser posted image user posted image user posted image user posted image gledala u jednom crtanom pa pozelilauser posted image

ili, ako dijete nije slusalo kao moj A., onda fino dobije sipku sa masnom od krampusauser posted image
ja sam mu samo sa slatkisima napunila carapu...njemu i taji...vec je naceo...a nije ni doruckovaouser posted image user posted image

clock-img

06.12.2011, 10:03

clock-img

Anoniman

Ja sam prosle godine vidjela jelkicu u jednom izlogu umjetna je zelena samo vanjske grane bjelkaste,pa izgleda kao d a je snijeg pao a lijepo okicena...Nije sprej koristen bas se vidi  da je jelkica tako napravljena...Ja   danas ode malo do ikee,da dimvi jos imaju li kakvih ukrasa i garnisle sam vidjela user posted image

clock-img

06.12.2011, 10:04

clock-img

bananica

pencil-img

4330

kod nas ne dolazi u obzir kupovina kugli i djidja u jednoj boji, jelka mora sto sarenija da budeuser posted image

clock-img

06.12.2011, 10:05

clock-img

Anoniman

Sta znaci krampus???

clock-img

06.12.2011, 10:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Sta znaci krampus???

ja cu ti laicki objasniti...a onda nek me ispravljaju ove sto znaju 100%...krampus ide sa sv. nikolom i dijeli sipke djeci koja nisu slusalauser posted image ...on je kao negativni likuser posted image ...e sad...kako prica po bibliji ide...to nevim

clock-img

06.12.2011, 10:11

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mi cemo veceras kititi nasu jelkicu,A jutros ustala i ugledala snijeg,kaze ,a gdje je jelka,tako kad mm dodje s posla,zadatak jelkauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

06.12.2011, 10:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Sta znaci krampus???

ja cu ti laicki objasniti...a onda nek me ispravljaju ove sto znaju 100%...krampus ide sa sv. nikolom i dijeli sipke djeci koja nisu slusalauser posted image ...on je kao negativni likuser posted image ...e sad...kako prica po bibliji ide...to nevim

Aaaaa zar se to kaze krampus ,kad budes kupovala 1000 zasto 1000 zato vidi ima li kakav rjecnik  user posted image user posted image user posted image ,ne smijem ni reci na sta me  asocirala rijec krampus user posted image user posted image

clock-img

06.12.2011, 11:21

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ja sam prosle godine vidjela jelkicu u jednom izlogu umjetna je zelena samo vanjske grane bjelkaste,pa izgleda kao d a je snijeg pao a lijepo okicena...Nije sprej koristen bas se vidi  da je jelkica tako napravljena...Ja   danas ode malo do ikee,da dimvi jos imaju li kakvih ukrasa i garnisle sam vidjela user posted image

vjerujem da je kod vas ponuda za 10

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.12.2011, 21:29

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Amrino, Skvo, upravo sam vidjela bijelu jelku u Robotu. Skvo, i to u ovom "nasem" starom Robotu. user posted image A nisu ni skupe, cini mi se oko 15 KM. Ja sam upravo kupila zelenu od 150 cm za 13,90 KM. Dida, hvala na info! user posted image

clock-img

06.12.2011, 21:46

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Ovako to izgleda kod nas: naša ovogodišnja jelka

user posted image

jutrošnja euforija oko čarapica

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

07.12.2011, 00:30

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

mozda sam pitala ranije al zaboravila...

ima li dole jedan topli napitak u kojem moze biti i alkohol a moze biti i bez alkohola? =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

07.12.2011, 09:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: damma

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

mala ti je preslatka, pravi medic user posted image  a nije ni jelka losa, ustvari super je user posted image

heheh hvala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img