Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
p _____________________________18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija
I
p _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
IZVORNA PORUKA: mamaibabo p
IZVORNA PORUKA: Nedi I
k
IZVORNA PORUKA: Nedi k
Štrumfovi _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
t
IZVORNA PORUKA: Mami81 Štrumfovi
i
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: Mami81 Štrumfovi pogodak.zadaj sad ti
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
Mami 81 zadaj
Ajd nek neko zada jednu forumasicu pa da pogadamo
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ajd nek neko zada jednu forumasicu pa da pogadamo
.... ....
jel ima o
.... .O..
a?
IZVORNA PORUKA: tinkivinki a?
e?
b _____________________________Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
B..E .O.E
L _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
sta pogadjamo? ima li R
Tinejdžeri su dobri poznavaoci psihologije svojih roditelja i dobro znaju da iskoriste svaku njih...
Odgoj, razvoj i njega
Pogledajte šta je sve zajedničko majkama rođenim u najkraćem mjesecu.
Odnosi u porodici
Podgrijavanje jela napravljenih od nekih namirnica nosi rizik po zdravlje. Inžinjer biotehnologij...
Zdravlje
Le Skuarnek je optužen za silovanje ili seksualno zlostavljanje 299 djece, većinom njegovih pacij...
Zdravlje i bezbjednost