Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
i napusti on zračni prostor a počne ljubić na tv, dvoje se vole, maze i paze, imaju bezbroj djece, on je njoj ogromna podrška sbeheš se jer tm nema, nazoveš ga a on se javlja, drugarica te zvrkne i kaže da je vidjela tm kako sjedi s drugom u kafiću i ljubi joj vrat
ja bi da ... ljudi ja ne znam šta bi
ja bih da se naspavam
i naspavaš se ti al ustaneš sva slomljena, jedna se uspraviš, tokom spavanja si uštakla vrat, zvoni telefon , probaš da ispruži desnu ruke aaa ne možeš je pomaći, nekako jedna lijevom uhvatiš telefon i da se javiš prsti ne fercaraju mati mila, samo se izvrneš na ledja i počneš d avičeš HELP, HELP
ja bi da kupim sos ljuti za krilca :D
29.05.2015, 08:41
bebaa
-11235
ljudi zaključajte temu....Vesela će nekoga ili razvest ili u gips staviti.....
ja bi da danas ne idem na posao.....
29.05.2015, 09:42
veeseelaa
20552
ja bi da danas ne idem na posao.....
i ne odeš ti na posao, ostaneš kući, staviš mlijeko da provre sve iskipi i cijelu kuhinju uhelaći čistiš pola dana, dok nogom guraš dijete da ne upadne u prvljavštinu jave ti da je na poslu dolazio neki biznismen i sve prisutne počastio sa po 100 KM
sve ih slabije čuješ, skontaš da je malac u mikrofon mobilca ubacio koji grumen sagorenog mlijeka i isti više ne radi
ja bi da se popravi taj mobilac
29.05.2015, 13:42
bebaa
-11235
Zao mi je ali ne mogu ti parirati...odustajem....
29.05.2015, 23:07
salmy
5830
ja bih sad nekog zgodnog lika da me izmasira da zaspem ko beba
30.05.2015, 13:50
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: salmy
ja bih sad nekog zgodnog lika da me izmasira da zaspem ko beba
Opasno Salmy. Taj zgodni masazer ti nakon toga postaje opsesija I samo on postoji, ne prestajes misliti, zelis samo masaze I spavanje poput beba, zanemarujes sve ostalo, gubis se u stvarnom zivotu, ludis polako I ne mozes pomoci sebi jer ti masazer u mislima mira neda
Pa sad vidi
Trenutno bih lubenicu socnu
30.05.2015, 13:53
muaaa
2911
Trenutno bih lubenicu socnu
uzmes lubenicu...a ona umjesto slatka i crvena,sva budjava i ljuta
Ja namam zelje....trenutno
30.05.2015, 15:15
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: muaaa