Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
i napusti on zračni prostor a počne ljubić na tv, dvoje se vole, maze i paze, imaju bezbroj djece, on je njoj ogromna podrška sbeheš se jer tm nema, nazoveš ga a on se javlja, drugarica te zvrkne i kaže da je vidjela tm kako sjedi s drugom u kafiću i ljubi joj vrat
ja bi da ... ljudi ja ne znam šta bi
ja bih da se naspavam
i naspavaš se ti al ustaneš sva slomljena, jedna se uspraviš, tokom spavanja si uštakla vrat, zvoni telefon , probaš da ispruži desnu ruke aaa ne možeš je pomaći, nekako jedna lijevom uhvatiš telefon i da se javiš prsti ne fercaraju mati mila, samo se izvrneš na ledja i počneš d avičeš HELP, HELP
ja bi da kupim sos ljuti za krilca :D
29.05.2015, 08:41
bebaa
-11235
ljudi zaključajte temu....Vesela će nekoga ili razvest ili u gips staviti.....
ja bi da danas ne idem na posao.....
29.05.2015, 09:42
veeseelaa
20552
ja bi da danas ne idem na posao.....
i ne odeš ti na posao, ostaneš kući, staviš mlijeko da provre sve iskipi i cijelu kuhinju uhelaći čistiš pola dana, dok nogom guraš dijete da ne upadne u prvljavštinu jave ti da je na poslu dolazio neki biznismen i sve prisutne počastio sa po 100 KM
sve ih slabije čuješ, skontaš da je malac u mikrofon mobilca ubacio koji grumen sagorenog mlijeka i isti više ne radi
ja bi da se popravi taj mobilac
29.05.2015, 13:42
bebaa
-11235
Zao mi je ali ne mogu ti parirati...odustajem....
29.05.2015, 23:07
salmy
5830
ja bih sad nekog zgodnog lika da me izmasira da zaspem ko beba
30.05.2015, 13:50
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: salmy
ja bih sad nekog zgodnog lika da me izmasira da zaspem ko beba
Opasno Salmy. Taj zgodni masazer ti nakon toga postaje opsesija I samo on postoji, ne prestajes misliti, zelis samo masaze I spavanje poput beba, zanemarujes sve ostalo, gubis se u stvarnom zivotu, ludis polako I ne mozes pomoci sebi jer ti masazer u mislima mira neda
Pa sad vidi
Trenutno bih lubenicu socnu
30.05.2015, 13:53
muaaa
2911
Trenutno bih lubenicu socnu
uzmes lubenicu...a ona umjesto slatka i crvena,sva budjava i ljuta
Ja namam zelje....trenutno
30.05.2015, 15:15
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: muaaa