Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Bude sunce ,a ti zaboravila naocale hocu sutra da mi bude plata
Biće plata, ali odbili ti porez. Ja bih još jedne nove cipele. _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Biće cipele, ali vodopropusne. Kiša će sutra pasti, a ti u njima. Ja bih godišnji odmor. _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
. < Poruku je uredio salmy -- 13.3.2013 23:22:40 >
IZVORNA PORUKA: Super Beba Biće cipele, ali vodopropusne. Kiša će sutra pasti, a ti u njima. Ja bih godišnji odmor.
Kupiš čokoladni puding, ali istekao mu rok trajanja. Ja bih da spavam _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
Ti legneš, ali te probudi zemljotres. Ja bih da letim
IZVORNA PORUKA: Ninushka Ti legneš, ali te probudi zemljotres. Ja bih da letim
Smršaša, lai nemaš šta obući Ja bih stan _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
moze ali onda zatrudnis,ja bih plavu kosu _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
Ti smršaš, ali ostaneš trudna s dvojkama Ja bih na more u toplije krajeve. (nemojte samo da me tsunami poklopi)
Joj vidi haosa, vidi ludnice...
bas mi tsunami pade na pamet. Ali bas na dan puta dobijes menstruaciju
ma gdje samo iskopate ove teme... evo da opet započnemo pa ko voli neka izvoli...malo razonode i podapinjanja kuka neće nikome škoditi... ja bih da naučim praviti kolače... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
ja bih da naučim praviti kolače...
IZVORNA PORUKA: Galicia ja bih da naučim praviti kolače... Ti naucis, al nikome se ne svidjaju tvoji kolaci. Ja bih da glumim u filmu.
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja bih sad negdje na plažu, koktel, sunce, a more se pjeni ...
Ja bih sad negdje na plažu, koktel, sunce, a more se pjeni ....
Ja bih da se ovaj ves sam slozi.
IZVORNA PORUKA: bebaa Ja bih da se ovaj ves sam slozi. taman se složio a ti se sjetiš da si na nečemu vidjela malog pauka pa sve moraš razmotati da ga nađeš... ja bih voljela da završim džemper koji sam započela plesti...
IZVORNA PORUKA: bebaa
niko me nije sabotirao....džemper daaavno završen i pronosan......
skontas da si smrsala i ne mozes ga vise nositi.
sočan,sočan,kako da ne.....a unutra se buđ uhvatila....
IZVORNA PORUKA: Galicia sočan,sočan,kako da ne.....a unutra se buđ uhvatila.... Gdje ce ti dusa.
ja bi sad da sam na plaži-.........a okolo nigdje nikakve bube..... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama