Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
naspavala si se ,ali su ti podocnjaci do poda ja zelim laptop
moze ali dobila si pokvaren,zelim guscu kosu _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
Dobijes lap,ali ti dijete pokvari tipke ... Ja bih da utakmica zavrsi _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
zavrsice,ali odmah pocinje druga pa treca utakmica.zelim 1000 bodova veceras da imam
Imaš 1000 bodova, ali ti miš se pokvari :) Želim sok od narandže :) _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
nasula si sok,a on se ukiselio.zelim da ne padne snijeg nocas
pijes sok ali shvatis da je slan.. ja zelim nove cipele
doiješ ih, ali ti male Ja želim novu boju kose _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
Zelis nove cipele ali su preskupe ja zelim sutra osvojiti neki poklon _____________________________“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Ti zelis poklon, ali ga neces dobiti. Ja hocu da jedem supu. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
IZVORNA PORUKA: Galicia Ti zelis poklon, ali ga neces dobiti. Ja hocu da jedem supu.
Pojela si supu, ali je neslana bila. Želim ciganče da mi svira pod penđer :) _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Pojela si supu, ali je neslana bila. Želim ciganče da mi svira pod penđer :)
ali će ti se onda po relativističkoj teoriji smanjiti raspoloživi prostor želim da se djeca ne bude tokom noći _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
Djeca se nebude ali je zato kod komsije party pa te muzika budi Želim ici plivat... _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
kreneš ti na plivanje kad taj dan zatvoren bazen jer se održava takmičenje želim da poštar ovaj mjesec dođe sa porodiljskom oko 20tog _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
IZVORNA PORUKA: chuci kreneš ti na plivanje kad taj dan zatvoren bazen jer se održava takmičenje želim da poštar ovaj mjesec dođe sa porodiljskom oko 20tog
bila si u prvodu ali si pretjerala i ujutru imas uzasnu glavobolju zelim naucti jahati konja
IZVORNA PORUKA: gvendolina bila si u prvodu ali si pretjerala i ujutru imas uzasnu glavobolju zelim naucti jahati konja
kupiš nešto predobro i na sniženju ali kad dođeš kući skontaš da ima feler i da ne možeš vratiti. želim da poljubim mm i zato odoh _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
ali još nije stigla ljetna kolekcija..Želim da nađem stan..
.
IZVORNA PORUKA: sretna_mama ali još nije stigla ljetna kolekcija..Želim da nađem stan..
Kupis stan,i onda skontas da je tvoj stan pod hipotekom zelim da vozim motor
Vozis motor ali dobijes kaznu zbog prebrze voznje. Zelim da sutra bude suncano _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama