Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: zaha IZVORNA PORUKA: medic slatki Idi ali vrijeme nije jos dobro. Zelim da odem na putovanje Idi ali kako, uskoro ces imati malu bebicu,i ne mozes putovati ja bih zeljela malo smrsati
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: medic slatki Idi ali vrijeme nije jos dobro. Zelim da odem na putovanje
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: veeseelaa al tv je u kvaru večeras želim da se sexam Al imas mengu. Ja bi na putovanje al ti isteko pasos. ponavljam ja bi 7.na lotu
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: veeseelaa al tv je u kvaru večeras želim da se sexam Al imas mengu. Ja bi na putovanje
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: veeseelaa al tv je u kvaru večeras želim da se sexam
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: veeseelaa al tv je u kvaru večeras želim da se sexam Al imas mengu. Ja bi na putovanje al ti isteko pasos. ponavljam ja bi 7.na lotu dobila si 7. na lotu ali moraš sve pare meni dat želim novu perilicu suđa
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: veeseelaa al tv je u kvaru večeras želim da se sexam Al imas mengu. Ja bi na putovanje al ti isteko pasos. ponavljam ja bi 7.na lotu dobila si 7. na lotu ali moraš sve pare meni dat želim novu perilicu suđa Kupila si je,ali nemaš odgovarajuće mjesto za nju. Želim posebnu prostoriju kao garderober .
IZVORNA PORUKA: jasmin
Dobila si zeku, ali je zeko dobio buhe. Želim jagode! _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Dobila si jagode al si alergicna na njih. Hocu da ne izaberu novog papu b _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
nisu izabrali novog,vratili starog.zelim zavrsiti skolu
Završila si školu ali diploma ne važi. Želim čokoladu!
IZVORNA PORUKA: Ninushka Završila si školu ali diploma ne važi. Želim čokoladu!
IZVORNA PORUKA: Azyy IZVORNA PORUKA: Ninushka Završila si školu ali diploma ne važi. Želim čokoladu! Dobila si čokoladu al od nje imas proliv..želim dugu kosu
IZVORNA PORUKA: Azyy
Odes u shopinga,ali nije tvoj dan,nista ti ne pristaje... Zelim novu torbu _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
Kupila si torbu, pukla ti ručka dok si kući došla. Hoću jedan veliki sladoled od lješnika. _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
ali ciko ubacio citav ljesnjak u sladoled pa ti zapeo u grlu zelim mir...zeeeeeeeennnnnnn _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
IZVORNA PORUKA: Galicia Dobila si jagode al si alergicna na njih. Hocu da ne izaberu novog papu b
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR IZVORNA PORUKA: Galicia Dobila si jagode al si alergicna na njih. Hocu da ne izaberu novog papu b Nisu izabrali novog papu jer se reis Cerić prijavio za izbor, ali nije položio razliku predmeta. Želim računar sa velikim monitorom :)
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Dobila si masažu, ali te masira čupavo-maljavi tip, sa bagavim rukama i bez zuba u glavi Želim da RR.rs izgubi nagradnu igru :) _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
i hoće, i toliko će se rastužiti da će ti ih ujednom momentu doći žao želim da smršam _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Smršat ćeš , a onda će ti sise da vise :) Želim macu malenu šarenu :) _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Omršaviš, ali na pogrešnim mjestima. Smanje ti se grudi, a poveća salo na stomaku. Ja bih jedan wellnes vikend samo za mm-a i mene. _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
na wellnesu se preznojis a napolju hladno pa se razbolis poslije ja bih na putovanje negdje sama sa mm _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Idite ali falice vam 100 posto klinci Ja bih mogla vocni jogurt _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Dobijes jogurt,ali mi rok istekao... Ja bih u setnju _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
IZVORNA PORUKA: Amam Dobijes jogurt,ali mi rok istekao... Ja bih u setnju
naspavala si se al svekrva je i dalje tu _____________________________Dum spiro spero – Dok dišem (živim), nadam se
ja bi da mi zavrse stan _____________________________Dum spiro spero – Dok dišem (živim), nadam se
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama