Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mojima mi tradicionalno u čarapice ostavimo poklone navečer i ujutro kada se probude svako uzima svoj. To je posebno iznenađenje za njih. Isto tako radimo i za Božić i Novu godinu, samo što im tada stavljamo ispod jelke. Ove godine za sv Nikolu, aBd, Tea će dobiti neki novi Zu-zu, Lana želi elektronsku tablu piši-briši, a Deni je rekao da hoće burek! Ipak u čarapicu za njega ide neki bager ili nešto slično, a burek će za ručak.
e bas je legendaran
01.12.2011, 12:09
Lady26
9177
Moj muz ni njegovi roditelji "ne praktikuju" svetog Nikolu (ja svakako to ne slavim), ali prosle godine su mi dolazili djever i jetrva, iz Makarske, oni sve obiljezavaju, pa je i Lana prvi put dobila cizmicu a ove godine ako oni opet dodju moze biti da ce dobiti opet , meni su ti obicaji bas cool, super... A obavezno kitimo jelku, ja uzivam u tome, otkako sam dijete bile...i stavimo spici pokloncic ispod...
01.12.2011, 12:12
R&T@
5982
Lady, L. je tako dobar datum rodjenja da ce joj pokloni stici i ako ne bude dobra
01.12.2011, 12:14
marinčii
4750
Da dosad su bile baš bezvezarije jer su uzimali u Masteru a sad je eto prvi puta u bimacu i vidim sad na onom bonu piše za dijete do 3 godine,znači bit će posebno pokloni za manju a posebno za veću djecu a prije ti daju koji bilo ,uglavnom meni bude baš fin ugođaj zbog predstave a i slikaju ih s Nikolom tako da imaš i sliku za uspomenu,Matej je prošle godine toliko plako i koprco se da su ga jedva stigli uslikat,valjda ove godine bude bolji
01.12.2011, 12:15
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: tajra
Lady, L. je tako dobar datum rodjenja da ce joj pokloni stici i ako ne bude dobra
A nije dobra
01.12.2011, 12:18
Lana_
215
i moja Lana je plakala,slika je ona plače i napola visi s koljena,silom je držao..evo ove gdo se veseli,sve kuži pa ćemo vidjeti kad dođe vrijeme slikanja,i meni je super predstava bila,pa se veselim i ovoj,ma oćpćenito od danas pa do kraja mjeseca sam sva u blagdanskom raspoloženju...
01.12.2011, 12:23
marinčii
4750
Ista sam ti takva,samo ovaj naš grad me razočara ništa nisu okitili a one jaslice još uvijek prazne ,
19.05.2015, 10:27
linica123
7
Ja najviše volim pokloniti, ali i dobiti personalizirane darove. Najčešće su to neke šalice sa natpisima ili majice s tiskom ili natpisima koje oduševe svakoga. Zbilja lijep poklon.
19.05.2015, 14:38
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: linica123
Ja najviše volim pokloniti, ali i dobiti personalizirane darove. Najčešće su to neke šalice sa natpisima ili majice s tiskom ili natpisima koje oduševe svakoga. Zbilja lijep poklon.
I ja isto. Najvise volim kad se otisne na mene.
19.05.2015, 14:45
mama75
2257
I ja isto. Ali od mene reklama za druge bi isla
19.05.2015, 15:35
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: mama75
I ja isto. Ali od mene reklama za druge bi isla
hahahahahha.....dobra reklama,pismena