IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: Galicia
I zavrsetak price ove ce biti ovako:
Ona ode negdje na par dana sa curicom da se rashladi i razmisli.
On u to vrijeme rijesava kobajagi sa ljubavnicom.
Onda se cuju preko telefona, odvale plakati, bude im zao, pomire se.
Zive bajno i sjajno par mjeseci, dok ona mu ne nabije na nos sve to u prvoj svadji.
On opet ode kod ljubavnice.
I onda ona dodje sebi, kobajagi.
jedan od scenarija.
mozda on bude insistirao na razvodu, hoce covjek novi zivot.
mozda u po frke skonta da se doobro za**** u zivotu pa je moli za drugu sansu.
mozda ne, mozda mu bas bude extra zivot.
to vise nije uopste bitno. zena treba da se sredi u ovom haosu. mogu samo zamisliti kako se ona sad mucno osjeca, kako je izgubljena.
ona prvo treba da se sabere, da se to sve slegne a onda skontati koji njoj odgovara scenarij, gdje je ona tu i svakako da ona dodje sebi, kad god i u kom god scenariju. kako nemate osjecaja da je zeni sad mozda najgori dan u zivotu. ili dani. ili sedmice. ko zna koliko to sve traje. njoj se sad skupilo. dajte joj malo pozitivne podrske dok joj je najteze a poslije ce ona sigurno naci svoj put.
U zivotu treba biti spreman na sve, pa i na prevaru.
Ja mm vjerujem, ali nisam toliko naivna da mu vjerujem da me NIKAD mozda nece ostaviti.
Meni se iskreno najgore osobe sto mole za ljubav, tj da im se partner vrati.
Ne da si tad pljuno sam sebi u lice, nego dozvoljavas da te i drugi pljuju, a ti se saglasujes s tim.
Treba imati ponosa, glavu gore, i sutnuti osobe koje ti nanose bol.
Onaj ko te voli nikad ama bas nikad ti nece nanijeti bol. A ako ti nanese bol, znaj da te vise ne voli.
Kakav savjet dati zenici.
Samo joj mogu reci da se ne nada bezveze, da se ne hvata za slamke, da ima jos muskaraca na svijetu koji ce postovati i cijeniti njenu ljubav.