IZVORNA PORUKA: mama_alma
evo npr. da joj dr zabrani do kraja trudnoće sex kako bi izdržala, ako nije previše intimno
Mi smo u zadnjih 6 mjeseci moje trudnoće imali možda dvaput sex, nije nam bilo zabranjeno, već jednostavno nismo htjeli,i ova dva puta sam ja insistirala, mm je bio protiv, bilo ga strah, pa nadoknadjivali smo to na neki drugi način

isto kad je dosla beba, prvih nekoliko mjeseci, jedva, nije to bilo to, ja preumorna stalno, i kad nisam, samo u glavi čekam kad će se E probuditi jer se stalno nešto budi po noći, ali s vremenom se ustali sve.
Tako kad je u pitanju trudnoća, za ljude koji imaju fin skladan brak, tih nekoliko mjeseci bez sexa neće biti problem, jer je to ipak specifična situacija, i imaju neku posebnu konekciju i bez sexa, iščekivanje bebe, maženje, i neki drugi oblici bliskosti zamjene sex, barem ja to tako doživljavam. A ima poslije da se nadoknadi sve