Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
po meni snalazljivi i prilagodljivi najbolje prolaze
13.03.2013, 13:58
koka i po
7309
u danasnji vakat...ili inace...najbolje prolaze oni kojima nista nije sveto,koji ni u sta ne vjeruju,koji su vecinu dana djubrad i koji ne mare za ostale ljude. zasto se svijet izopacio ne znam....ali ovakvim ljudima rijetko sta da fali ,rijetko su bolesni,rijetko imaju finansijskih problema. valjda ih Bog cuva za onaj svijet da ih dobro sprzi
13.03.2013, 13:59
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: koka i po
u danasnji vakat...ili inace...najbolje prolaze oni kojima nista nije sveto,koji ni u sta ne vjeruju,koji su vecinu dana djubrad i koji ne mare za ostale ljude. zasto se svijet izopacio ne znam....ali ovakvim ljudima rijetko sta da fali ,rijetko su bolesni,rijetko imaju finansijskih problema. valjda ih Bog cuva za onaj svijet da ih dobro sprzi
joj koko...cuj da ih dobro sprzi... valjda su nas zato uparili....
il se tješiš ...da nas neće tamo..dovoljno smo se ispekle ovdje...
13.03.2013, 14:59
jasmin
4600
Dovoljno dobro prolazim,ne treba mi bolje hB.
13.03.2013, 15:01
malena27 RR
15117
Flegmani i ljenjivci - nit ih se sta dotice, niti sta rade...nadju zrtvu da odrade njihov posao...