Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Laptop ali ga nemam pa se skocanih na stolici
laptop jerje praktičniji
Laptop. Samo što ja sad sve više i više visim na telefonu, mrsko mi i laptop uzeti _____________________________I. srce mamino 16.01.2012. A. mamin dobrica 21.02.2014.
Gdje su najjeftiniji laptopi, mislim na prodavnice racunarske opreme, ne bih preko interneta kupovala
IZVORNA PORUKA: Medi_87 Gdje su najjeftiniji laptopi, mislim na prodavnice racunarske opreme, ne bih preko interneta kupovala
da nov, u prodavnici, obidjoh par ali cijene
Laptop definitivno
Tablet je najbolji. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
preporučite mi neki dobar, solidan tablet a da nije puno para :) namjena za dijete, igrice , slikanje, internet a da može i meni poslužiti :) _____________________________16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :) 19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...