Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Koje godisnje doba najvise volite i zasto? ja volim kasno proljece i ljeto _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
IZVORNA PORUKA: teacher75 Koje godisnje doba najvise volite i zasto? ja volim kasno proljece i ljeto
Oduvijek mi je proljeće bilo najdraže, rođenjem sina samo dobilo veći značaj. _____________________________Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
proljece i ljeto _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
zimu
ljeto i zima
ljeto naravno _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Jako je teško izabrati,jer sve ima svoje čari. Ali,ako baš moram,proljeće. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
ljeto i proljece _____________________________29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
jesen..oktobar
Proljece i ljeto :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Ljeto.... _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Proljeće _____________________________JA OK, MM OAS 07/13 Inseminacija Beta 0 :( 06/14 ICSI odgođen transfer :( 08/2014 FET vraćene dvije blastociste Beta 0 :(
kasno proljeće.. _____________________________mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~ mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~
Ljeto, ljeto i ljeto i +40 _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Proljece i maj _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Ljeto al i pocetak jeseni (tzv miholjsko ljeto) _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
Proljece _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
Zima, kao ona u februaru prosle godine...ili ona 1999. _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Ljeto i +40 stepeni, jedva cekam
mma ljeto..da mi mozak prži... ne volem ..štrample..ne volem helanke.džempere i karafeke..dok me čojek rasšrei prodje ga volja _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
ja najviše volim proljeće i to zato što nikako ne volim zimu .Jedva joj dočekam kraj
Ljeto
proljece i zimu ali zimu sa snijegom
Ljeto _____________________________Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama