Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
RR..totalna opsjednutost i prije nagradne igre _____________________________mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~ mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~
rr a fb vise samo zbog moje rdbine oja nezivi tu u BiH _____________________________18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija
RR
ovisno od raspoloženja _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RR zbog jako dobrih tema i druzenja
Ne mogu se odluciti
RR. Na FB u zadnje vrijeme idem samo da "prihvatim" prijatelje _____________________________I. srce mamino 16.01.2012. A. mamin dobrica 21.02.2014.
Kmbinujem...Trenutno mi je otvoren i FB... _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
i jedno i drugo ...malo vise rr al na fb vise citam sta drugi pisu postavlju is l. na rr sam aktivnija:) _____________________________Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
rr _____________________________A 08.02.2000 H 18.02.2008 Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne". Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
rr, na fb uđem da vidim je li mi ko posalo zahtjev za igrice
Hm...i jedno i drugo! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
RR Na FB samo smekam slike i eventualno da vidim sta ima novo kod raje. Ne zadrzim se nikada duze od 10 minuta. _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
i jedno i drugo pomalo,nemam vremena inace od _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
fb
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama