Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
RR..totalna opsjednutost i prije nagradne igre _____________________________mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~ mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~
rr a fb vise samo zbog moje rdbine oja nezivi tu u BiH _____________________________18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija
RR
ovisno od raspoloženja _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RR zbog jako dobrih tema i druzenja
Ne mogu se odluciti
RR. Na FB u zadnje vrijeme idem samo da "prihvatim" prijatelje _____________________________I. srce mamino 16.01.2012. A. mamin dobrica 21.02.2014.
Kmbinujem...Trenutno mi je otvoren i FB... _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
i jedno i drugo ...malo vise rr al na fb vise citam sta drugi pisu postavlju is l. na rr sam aktivnija:) _____________________________Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
rr _____________________________A 08.02.2000 H 18.02.2008 Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne". Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
rr, na fb uđem da vidim je li mi ko posalo zahtjev za igrice
Hm...i jedno i drugo! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
RR Na FB samo smekam slike i eventualno da vidim sta ima novo kod raje. Ne zadrzim se nikada duze od 10 minuta. _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
i jedno i drugo pomalo,nemam vremena inace od _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
fb
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...