PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: minja_ Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: minja_ Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi
Promakla mi ova tema. Baš se ismijah. Uglavnom. .. iznenadih se povezivanjem mamine oči i medić slatki, meni nisu nimalo slične. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada
IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti
IZVORNA PORUKA: yoko eto
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: Leena Npr. Iman i Pahulja, a eto svi to ponavljaju, meni se u putu nisu srele... Ali, mozda je do mene
IZVORNA PORUKA: jasmin Višnja i pocy... mislim,jetrve su .
IZVORNA PORUKA: Full Moon IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada A mene zaboraviste ;)
IZVORNA PORUKA: Full Moon
IZVORNA PORUKA: Hannica Promakla mi ova tema. Baš se ismijah. Uglavnom. .. iznenadih se povezivanjem mamine oči i medić slatki, meni nisu nimalo slične.
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako iste su im čak i rodnice
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako iste su im čak i rodnice Kako znas?
muaaa
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada full moon i sahara roknut cete
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama