Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: minja_ Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: minja_ Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi
Promakla mi ova tema. Baš se ismijah. Uglavnom. .. iznenadih se povezivanjem mamine oči i medić slatki, meni nisu nimalo slične. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada
IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti
IZVORNA PORUKA: yoko eto
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: Leena Npr. Iman i Pahulja, a eto svi to ponavljaju, meni se u putu nisu srele... Ali, mozda je do mene
IZVORNA PORUKA: jasmin Višnja i pocy... mislim,jetrve su .
IZVORNA PORUKA: Full Moon IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada A mene zaboraviste ;)
IZVORNA PORUKA: Full Moon
IZVORNA PORUKA: Hannica Promakla mi ova tema. Baš se ismijah. Uglavnom. .. iznenadih se povezivanjem mamine oči i medić slatki, meni nisu nimalo slične.
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako iste su im čak i rodnice
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada ma iste...ne mogu "istije" biti pa kako iste su im čak i rodnice Kako znas?
muaaa
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: Angelica ja i breskva krofnicaMo i Noa yoko eto i dadada full moon i sahara roknut cete
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...