Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A meni se ucini da si napisala mogu ja i od popare zivjeti, ali do rucka, pa kontam, vala i ja tako, a za rucak bih vec nesto konkretnije, tipa one janjetine odozgo
Moj si čovjek
03.04.2013, 18:56
malena sharena
1196
jao uzas, ja od ovakvih kao ti (i ja sama) bjezim kad treba jesti, otvara mi se apetit kad vidim kako drugi uzivaju u hrani. Hedonista sam pravi.
03.04.2013, 18:57
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.04.2013, 19:09
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Joj, meni je to nešto najteže za odlučiti, jer ja sve (osim kuhanog kupusa i tripica) obožavam jesti. Top 3(teška srca ): - dobro krvav biftek i špinat s bijelim lukom - vruća janjetina sa mladim lukom ili paradajzom - karpaćo od sirove govedine ili lososa
nema ni prvog ni trećeg mjesta, sva 3 su prva
MicoTico, tvoj izbor za, je moj izbor za nikad probala ne bih ...osim lososa
Moja omiljena hrana:
- uljevak od tikve sa rendanim krastavcima u jogurtu - przene paprike one zuto/narandzasto/crvene u domacem kajmaku. - pastrmka na zaru sa blitvom.
Povrce i riba je inace omiljena hrana osoba krvne grupe A, tako da nas troje volimo isto da jedemo, sto mi bas olaksava stvar
03.04.2013, 19:18
MicoTico
340
Što ja volim sirovo meso, ne mogu vam opisati. Ja kad u mesnicu uđem, sve mi voda na usta ide. Kaže mi mm da sigurno imam vampirske krvi
03.04.2013, 19:24
Honey3
3035
Što ja volim sirovo meso, ne mogu vam opisati. Ja kad u mesnicu uđem, sve mi voda na usta ide. Kaže mi mm da sigurno imam vampirske krvi
Bila je nedavno emislija na TLC,jesi li gledala,onaj momak sto jede sirovo meso,i sto tako kad udje u mesnicu voda mu na usta samo sto on jede u veeelikim kolicinama,ustvari nista drugo nije ni jeo...
03.04.2013, 19:29
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: zaha
Bila je nedavno emislija na TLC,jesi li gledala,onaj momak sto jede sirovo meso,i sto tako kad udje u mesnicu voda mu na usta samo sto on jede u veeelikim kolicinama,ustvari nista drugo nije ni jeo...
Nisam gledala. To sigurno neki moj jaran
03.04.2013, 19:29
bebaa
-11235
ako sam skontala dolaziš na druženje-trebamo li se zabrinuti za sigurnost?
03.04.2013, 19:33
minie
165
Uh kako ja mrzim miris mesnice, ali meso volem pravoooo
Evo i mojih top 3:
- teletina sa krompirom (najoblja ona sto spreme svekar i moj brat) - mamin burek (tanke jufke, fasirano meso i malo rendanog krompira) - piletina na mnogo nacina i rizu volim
Neko pomenu da je riba za osobe koje imaju krvnu grupu A, ja bih mogla nikada da je ne probam, jos kao mala sam povracala od rijecne ribe, i sad jednom mjesecno jedem (ali samo morsku).
Ma od svih tih morskih plodova, lignje, dagnje, jagnje, ovo trece mi je najdraze
03.04.2013, 19:34
MicoTico
340
Bebaa, ne brini, ja volim samo životinjsko meso
Bez zeze, termički obrađujem meso, ali ne volim jako pečeno. Djeci , naravno, ne pravim tako.
03.04.2013, 19:38
Honey3
3035
ja dodajem i cevape na svoj spisak
03.04.2013, 19:38
bebaa
-11235
nit mu mogu mirisa,na dodir mi ljigavo sve akad ga spremam bas mora biti peceno...zato praktikujem piletinu...ionako nisam ljubitelj mesa...
03.04.2013, 19:41
minie
165
i ja
03.04.2013, 19:47
ljubičica 28
289
Moja nana kad bi pravila burek obavezno prethodno sebi odvoji dio A ja volim tijesta tipa hurmašice ili suhih kolača dok se prave
I neko spomenu crvene pečene paprike, s bijelim lukom i vrhnjem su baš njamii Moj broj dva na listi
03.04.2013, 19:49
ljubičica 28
289
Mm nikad ništa drugo u restoranu ne naručuje...ja uvijek nešto drugo izaberem a on uporan s ćevapima evo već 13 godina
03.04.2013, 19:55
mishkica
-231
Tesko se odluciti, ali evo probacu: teleca dzigerica saftali na crvenom i malo bjelog luka, mmmmmm, batak i krompir(kad moj svekar napravi) to je nesto vau,moji nisu ni blizu, i sad se smijte pura sa precvrljenim maslacem i sirom iz mjeha, nikad mi ne dosadi
03.04.2013, 20:01
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: minie
Ma od svih tih morskih plodova, lignje, dagnje, jagnje, ovo trece mi je najdraze
Sto kaze Izet Fazlinovic, od svih morskih plodova najvise volim jagnje kad upadne u more
03.04.2013, 20:04
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: mishkica
Tesko se odluciti, ali evo probacu: teleca dzigerica saftali na crvenom i malo bjelog luka, mmmmmm, batak i krompir(kad moj svekar napravi) to je nesto vau,moji nisu ni blizu, i sad se smijte pura sa precvrljenim maslacem i sirom iz mjeha, nikad mi ne dosadi
Mmmmm, super. Jedina mana ovoj puri je sto onda moras rucati u 12, ne moze to mene dugo drzati
03.04.2013, 20:09
mishkica
-231
Dzaba sto se ogladni, ali je voliimmm puno
03.04.2013, 20:18
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: mishkica
pura sa precvrljenim maslacem i sirom iz mjeha, nikad mi ne dosadi
Ajme, mishkice, gdje me nađe, malo je reći da to volim.
03.04.2013, 20:58
mishkica
-231
A meni muz kad smo u kupovini kaze: "eno ti pure, jesi li potrosila sve"
03.04.2013, 21:02
bebaa
-11235
ja citam i oblizujem se sem na ove morske plodove...to za mene uopste ne postoji ...evo tacno ogladni...ma i pure bi sad al nemaaaaa...