Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Najtuzniji dan mi je bio 9. Maj,prosle godine kad je umro moj babo ;( a najsretniji : bilo je puno lijepih dana al najsretniji ce biti kad docekam svoju bebicu,nadam se da ce doci i taj dan ,ako Bog da.
12.03.2013, 21:11
henna ze
475
najljepsi dani ;
upoznavanje jedne osobe.. upoznavanje mm rodjenje moje H, naravno... dan kada sam se nakon operacije vratila na posao i docekale me ruze i veeeeeeliki natpis..dobro nam dosla... dan kada sam upisala faks po drugi put i dobila indeks... dan kada smo preselili u nase malo gnijezdo...
Njatuzniji dani:
kada sam se javila na prokleti telefon i kada su mi rekli da je N poginuo.. dan kada je preselila moja tetka..dan kada je preselila moja najdraza , jedna jedina nena...
i definitivno onaj dan kada sam krenula na operaciju u zagreb..i ljubila svoje usnulo cedo...kada me auto odvozilo u nepoznati pravac..ne znajuci da li cu prezivjeti i ponovo osjetiti tople rucice...kada je mm plakao kao malo dijete....eto...