cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Žene i ... čokolada :)))

clock-img

12.03.2013, 17:51

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

jooj volimmm cokoladu ali bas

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

12.03.2013, 17:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja ne mogu zivjeti bez cokolade, svaki dan moram pojesti malo, najvise volim milku i skupe strane, nugat i tako to, bijele ne volim

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.03.2013, 17:54

clock-img

dandi84

pencil-img

2568

Ja ne volim čokoladu...Generalno slabo volim slatko a ima par poslastica koje uvijek mogu jesti...Čokoladu probam ako je neka koju nisam jela...Onako iz radoznalosti....A te dvije stvari su neuporedive....Volim sex i rado ga upražnjavam....user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

clock-img

12.03.2013, 17:56

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

volem cokoladu mnogo user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

clock-img

12.03.2013, 20:09

clock-img

Anoniman

Volim sve cokolade. Luda sam za cokoladama. Ako ne znas sta 's mi kupit' kupi mi cokoladu i voljecu te do nebauser posted image Svako malo se nalozim na odredjenu cokoladu, pa sam sad nalozena na Milkine bijele cokolade, onu obicnu i onu sa mjehuricimauser posted image

clock-img

12.03.2013, 20:13

clock-img

minja_

pencil-img

655

pojela sam danas pola bijele cokolade s plazmom i cijelu s rizomuser posted image

clock-img

12.03.2013, 20:25

clock-img

Anoniman

ja kad se dohvatim cokolade, jedem, jedem, u po frke skontam da mi je muka, ali ne prestajem, jedem do krajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 20:29

clock-img

Mami81

pencil-img

-6

Nije slatko ako nije kremasto i čokoladno user posted image

I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea

clock-img

12.03.2013, 20:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

ja kad se dohvatim cokolade, jedem, jedem, u po frke skontam da mi je muka, ali ne prestajem, jedem do krajauser posted image user posted image user posted image user posted image

grehota da se baČi...

a još veća da neko drugi pojede miuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 20:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

grehota da se baČi...

a još veća da neko drugi pojede miuser posted image user posted image user posted image user posted image

gdje me nadje s izgovoromuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 20:36

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Volim cokoladu,ali nesmijem konzumirati zbog migrene

Ali...ipak ponekad uzmem i rizikujem...volim sve,ali s jogurtom i jagodama mmmm favorit

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

12.03.2013, 20:37

clock-img

sreca 27

pencil-img

384

Kod mene u kuci moze biti da nema brasna i ulja,ali bez cokolade nikako,svaki dan pojedem mimimalno jednu milku,trenutno sam navucena na milku s oreo keksom,kakav sex,cokoladu ni to ne moze da mi zamijeni...!!!

Mrvica ljubavi i dobrote vrednije su od tovara blaga i brda mudrosti.

clock-img

12.03.2013, 20:37

clock-img

DM

pencil-img

2408

Ja trenutno: galeb, noiset

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

12.03.2013, 21:05

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: Mami81

Ili pufnasto i mrko :)))

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

12.03.2013, 21:48

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

mmmmmm...slatko volim u svim verzijama a čokolada je nenadmašiva user posted image user posted image

Najdraže su mi čokolade s čokoladnim kremastim punjenjem user posted image

I definitivno mi ova tema nije trebala sad user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

12.03.2013, 21:51

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Joj ista sam. user posted image
I onda poslije moram 'zaslaniti' da mi ne bude loše, ili se bar mlijeka napiti. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

12.03.2013, 21:53

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

ja ne znam dal sam ikad pojela citavu cokoladu odjednom...sem cokolipsa, ali to je mala gramaza user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

12.03.2013, 21:54

clock-img

Amyla

pencil-img

246

ja sam se do neki dan ubijala cokoladom, kako rece pahulja muka mi, ali ne odustajem user posted image

a sad kako sam trudna ne jedem je skoro nikako, jednostavno mi organizam ne trazi user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

12.03.2013, 21:56

clock-img

Mami81

pencil-img

-6

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: Mami81

Ili pufnasto i mrko :)))

Ovo me podsjeca na mog mm user posted image user posted image user posted image

I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea

clock-img

12.03.2013, 21:56

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

IZVORNA PORUKA: Amyla

ja sam se do neki dan ubijala cokoladom, kako rece pahulja muka mi, ali ne odustajem user posted image

a sad kako sam trudna ne jedem je skoro nikako, jednostavno mi organizam ne trazi user posted image user posted image

Ovako je i meni bilo i baš mi je bilo drago user posted image

Ja slatko nisam mogla ni gledati user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

12.03.2013, 22:11

clock-img

Amyla

pencil-img

246

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

bas tako, a i meni je neopisivo drago, da sam onako nastavila bila bih ko kit user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 12.3.2013 22:12:20 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

12.03.2013, 22:14

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

mislila sam da ne mogu bez coolade..i sad kontam da nemam pojma kad sam zadnju pojela..ali sam zato ozeljela dobar cokoladni kolac..ne prejak i da je sama cokolada,nego onaj fini svjezi sa bar dva fila..mmmmmmmmmm

clock-img

12.03.2013, 22:50

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

Ja u trudnoci do 5 mjeseca nisam mogla okusiti slatko, ma ni vidjeti ga na slici nisam volila, muka mi je bila od njega, bas sam sama sebi bila cudna user posted image

clock-img

12.03.2013, 23:20

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

ma ko ne voli cokoladu ja je navise volim uz kafu pojesti

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Zadnji članci

article-img