Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja nemogu bez coklade volim sve vrste evo bas sad sam GRRIOTE dorajcila a sve sebi cuvala za svaki dan pomalo
Ja ih od milja zovem 'grehote'.
12.03.2013, 12:27
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: koka i po
IZVORNA PORUKA: zaha
kod mene je tri puta cokolada,pa onda sex voljem cokolade,i to plaho,a najvise milku sa citavim ljesnjakom
zaho imamo isti ukus
12.03.2013, 12:29
Mya_81 RR
5531
Uh, ne znam sta bih da moram birati...ne odricem se ni jednog ni drugog...volim sve okuse, boje, oblike
12.03.2013, 12:29
enči80
123
IZVORNA PORUKA: zaha
kod mene je tri puta cokolada,pa onda sex voljem cokolade,i to plaho,a najvise milku sa citavim ljesnjakom
< Poruku je uredio calahoe -- 12.3.2013 12:51:08 >
12.03.2013, 12:48
Hanady RR
18727
e a pazite ovo
zablude o čokoladi
"Uzrokuje karijes" - Nedostatak higijene uzrokuje propadanje zuba i bilo koja hrana koja sadrži fermentirajuće ugljikohidrate, a zapravo neke tvari u čokoladi usporavaju kvarenje zuba.
"Uzrokuje akne" - Niz istraživanja dokazao je da se jedenjem čokolade ne povećava broj akni.
"Deblja" - Kao i svaka hrana u pretjeranim količinama i čokolada deblja, ali kockica-dvije sprečava prejedanje u krizama i zadovoljava želju, bitna je umjerenost.
"Ima puno kofeina" - U kockici čokolade znatno je manje kofeina nego u šalici kave, čaju ili kola napitcima.
"Povećava razinu kolesterola" - Kakao maslac, tj. masnoća iz zrna kakaa, unatoč visoko zasićenim masnoćama ne podiže razinu kolesterola u krvi. Stearinska kiselina, jedna od glavnih masnih kiselina u kakao maslacu, drugačije se iskorištava u tijelu i može sniziti razine kolesterola u krvi.
"Izaziva ovisnost" - To nije točno, iako neki ljudi imaju jače izražen apetit za čokoladu od drugih. Često konzumiranje čokolade može postati navika koja osigurava užitak i mnogo energije, ali samo jedenje čokolade ne može postati ovisnost.
nedam na čokoladu nikako... a ni na sex.. što kaže mya svih boja, vrtsa dezena...sve prolazi
12.03.2013, 12:52
Ninushka
280
Definitivno sam 'ovisnica'.
12.03.2013, 12:54
Adana
2777
IZVORNA PORUKA: calahoe
uhh voleLem cokoladu i tamanimo ove, razbile su mi predrasude o turskim slatkisima skroz,imaju tako super stvari ko nam je kriv sto nama izvoze ili mi uvozimo samo bezvezne stvari
The best thing to spend on your children is TIME...
12.03.2013, 12:57
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: chuci
meni je naj naj milka noissete od ovih široko dostupnih. i to velika.
a inače sam veliki ljubitelj čokolade.
Jest Bogam' chuci ta je najbolja nju uvijek mogu pojesti i to sama bez ikoga čitavu.
Jest da mi se u početku trudnoće gadilo slatko opasno , bljak nisam mogla smisliti ništa slatko pa sigurno negdje do petog mjeseca, al sad opet volem slatko mlogo ga voleem
Kažu da, odnosno neka istraživanja su pokazala da žene više uživaju u čokoladi nego u seksu.
12.03.2013, 13:06
canim
4126
Ja ne smijem citati ovu temu
12.03.2013, 13:09
HAHA
685
Volim čokoladu,najviše sa visokim udjelom kakaa,milka sa lješnjacima mi je također draga,a mliječne koje su dosta slatke mogu samo ako ću zaliti velikom šoljom jake crne kahve.Ako pojedem jaku čokoladnu tortu ili kolač moram pojesti malo kruha ,jer bude mi muka .
12.03.2013, 13:12
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Adana
IZVORNA PORUKA: calahoe
uhh voleLem cokoladu i tamanimo ove, razbile su mi predrasude o turskim slatkisima skroz,imaju tako super stvari ko nam je kriv sto nama izvoze ili mi uvozimo samo bezvezne stvari
Turci imaju fenomenalnih cokolada, ja se sva topim kad jedem ulker s pistacijama mmmmmm u BBI ima radnja cardaklije, preko puta konzuma, fenomenalne turske cokolade, jos kakva pakovanja imaju
12.03.2013, 13:18
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: HAHA
Volim čokoladu,najviše sa visokim udjelom kakaa,milka sa lješnjacima mi je također draga,a mliječne koje su dosta slatke mogu samo ako ću zaliti velikom šoljom jake crne kahve.Ako pojedem jaku čokoladnu tortu ili kolač moram pojesti malo kruha ,jer bude mi muka .
Da prostite i ja volim umakati čokoladu u kahvu :) umjesto kocke
12.03.2013, 15:04
Adana
2777
Znam za Čardaklije, ali kao i Mak Zara su mi poskupi... Nije da ne vrijedi ali ipak...
Zato, kao što već rekoh odem u radnjicu pord Konzuma u BBIu i kupim zrna kafe u tamnoj čokoladi, ili komad tamne čokolade. Nisu ni oni baš baš jeftini.
12.03.2013, 16:01
EEDITH
1217
ja nevolEm čokoladu možda nisam žena
12.03.2013, 16:03
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Adana
Znam za Čardaklije, ali kao i Mak Zara su mi poskupi... Nije da ne vrijedi ali ipak...
Zato, kao što već rekoh odem u radnjicu pord Konzuma u BBIu i kupim zrna kafe u tamnoj čokoladi, ili komad tamne čokolade. Nisu ni oni baš baš jeftini.
la manji komad manje para i svima dobro
12.03.2013, 16:03
sporty mamaa
3211
maloprije sam s gustom pojela jednu rum plocicu. dobra stara rum plocica, povoljna cijenom, odlicna kvalitetom
12.03.2013, 16:04
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: draguljče
Kažu da, odnosno neka istraživanja su pokazala da žene više uživaju u čokoladi nego u seksu.
eto možeš mislit šta porpuštaje one koje je ne jedu... ja to nikako ne kontam
12.03.2013, 16:04
lady_bubamara
257
Haaaaa meni moj mužić sad dolazi u sobu i poljubi me i dade mi milku noissete , hajoooj I pojedoh je bez da uzmem vazduha
12.03.2013, 16:06
Silver
1008
LINDT cokoladaaa
12.03.2013, 16:07
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: ninulina
Haaaaa meni moj mužić sad dolazi u sobu i poljubi me i dade mi milku noissete , hajoooj I pojedoh je bez da uzmem vazduha
lutka draga...
12.03.2013, 16:07
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: draguljče
eto možeš mislit šta porpuštaje one koje je ne jedu... ja to nikako ne kontam
hoćeš da ti objasnim ja nevolim čokoladu hoću reći ne uživam u njoj,ali je jedem ponekad, a ovo drugo itekako konzumiram,što se da primijetiti iz potpisa