Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto ja bih s tobom popila koju tada al da nisi trudna il dojilja
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom
. < Poruku je uredio draguljče -- 12.3.2013 23:47:09 > _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama... Može :)
IZVORNA PORUKA: Ninushka
IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama...
super tema
nisam znala da se baviš šminkom ili nešto u vezi toga...ali bi te iskoristila za kakvu poduku.... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
IZVORNA PORUKA: bebaa
Sa Cicom bih u shopping do Spanije.
Sa Gali bih na plazu da kuzimo frajere i drmamo koktele _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
IZVORNA PORUKA: veeseelaa otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip )
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co
IZVORNA PORUKA: muaaa
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama