cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mi pitamo, Jasmin odgovara

clock-img

26.06.2015, 22:21

clock-img

minie

pencil-img

165

IZVORNA PORUKA: Melanies

minie - Znam za taj lak inglotov, međutim vidjela sam neka djevojka na yt da je testirala i ne propušta vodu. :(
Medić- hvala i tebi na odgovoru, sad sam malo guglala tu knu ne sviđa mi se baš puno mi drečavo izgleda, tebi svakako hvala. user posted image

I kako sa šminkom deverate? Ja stavljam samo puder jer bez njega izgledam bolesna, nije neki teški, ustvari to je CC krema i za usne lagano rozi karmin, šta mislite je li se može preko toga uzeti abdest?

Ja znam djevojku koja je pokrivena, kao i sve zene iz njene porodice i koristi ovaj lak, pa kontam, valjda je provjeren. Ima bas ta vrsta sto.propusta vodu, ali i oni klasicni.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

26.06.2015, 22:26

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: minie

IZVORNA PORUKA: Melanies

minie - Znam za taj lak inglotov, međutim vidjela sam neka djevojka na yt da je testirala i ne propušta vodu. :(
Medić- hvala i tebi na odgovoru, sad sam malo guglala tu knu ne sviđa mi se baš puno mi drečavo izgleda, tebi svakako hvala. user posted image

I kako sa šminkom deverate? Ja stavljam samo puder jer bez njega izgledam bolesna, nije neki teški, ustvari to je CC krema i za usne lagano rozi karmin, šta mislite je li se može preko toga uzeti abdest?

Ja znam djevojku koja je pokrivena, kao i sve zene iz njene porodice i koristi ovaj lak, pa kontam, valjda je provjeren. Ima bas ta vrsta sto.propusta vodu, ali i oni klasicni.

Ja sam za taj lak cula ovdje na forumu, i kao sto minie rece cula sam da ga ima u Sa i da je poskup. Ali pojma nemam vezano za abdest. Ja gdje ne volim lakiranje pa nisam ni istrazivala o tome.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

02.07.2015, 03:39

clock-img

nanaca

pencil-img

77

Da li zena muslimanka moze ici kod muskog dr za sterilitet, buduci da zenskog dr iz te oblasti nema u Sarajevu?

clock-img

03.07.2015, 14:27

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Selam drage moje.

Jedno pitanje... ja kupih djeci kapi propolisa od jednog pcelara vidim raja kupuje kazu super za imunitet. .. al ja pojma nisam imala da se to pravi sa alkoholom tek sad procitas na netu...

Sta sad da radim, jel ih haram koristiti ili sta... bas sam zapela...
Ne znam sta da radim... kontala djeci kapati u caj i sok ...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

03.07.2015, 18:44

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Selam drage moje.

Jedno pitanje... ja kupih djeci kapi propolisa od jednog pcelara vidim raja kupuje kazu super za imunitet. .. al ja pojma nisam imala da se to pravi sa alkoholom tek sad procitas na netu...

i ja sam se tako zeznula pa kupila tinkturu ginka. eno jos stoji u frizideru a niko je ne koristi.

ja sam za djecu koristila propolis sprej za grlo na bazi vode. pitaj kod pcelara

clock-img

04.07.2015, 00:09

clock-img

Bubydina

pencil-img

-103

IZVORNA PORUKA: nanaca

Da li zena muslimanka moze ici kod muskog dr za sterilitet, buduci da zenskog dr iz te oblasti nema u Sarajevu?

Može,u slučaju nužde,da nema ženskog dr.,
a Allah zna najbolje...user posted image

Nek me naša Jasmin ispravi ako griješimuser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

clock-img

04.07.2015, 11:19

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Bubydina

I ja sam istog stava, s tim da treba pitati nekog sa zvanjem ispred imena.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

04.07.2015, 11:22

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Selam drage moje.

Ja ne bih.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

04.07.2015, 17:35

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: jasmin

Zenskog doktora uvijek ima. Pitanje je da li pacijantica ima povjerenje u tog zenskog doktora. To su ozbiljne stvari. Znam da sam ja tako razmisljala kad sam imala rizicnu trudnocu i povjerenje samo u jednog doktora koji je muskarac. U njegov profesionalan odnos prema pacijanticama nisam sumnjala. Uostalom, doktori najcesce rade u pratnji medicinske sestre, pa nema ni osamnivanja sto bi mozda nekim zenicama smetalo user posted image

Opet, svako za sebe odlucuje user posted image

clock-img

04.07.2015, 19:59

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Zenskog doktora uvijek ima.

Hajde dokazi da uvijek i na svakom koraku imas zenskog doktora uze specijalnosti kao sto je sterilitet, tj fertility.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

05.07.2015, 01:41

clock-img

Bubydina

pencil-img

-103

IZVORNA PORUKA: Galicia

Zenskog doktora uvijek ima.

Hajde dokazi da uvijek i na svakom koraku imas zenskog doktora uze specijalnosti kao sto je sterilitet, tj fertility.

Slažem se s Galiuser posted image
Npr kod nas ima samo jedna dr (ginekolog) i ne radi ni jednoj bolnici,
ima samo privatnu ordinaciju...
ženski dr. ima jakooo malo...
Uslovi su takvi,a i insan je dužan da se liječi

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

clock-img

05.07.2015, 03:02

clock-img

nanaca

pencil-img

77

@Jasmin - mozes li mi na pp poslati prijedlog za osobu koja ima dovoljno znanja o ovome, kako bih pitala ono sto me zanima?

< Poruku je uredio nanaca -- 5.7.2015 3:06:27 >

clock-img

05.07.2015, 03:05

clock-img

nanaca

pencil-img

77

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Zenskog doktora uvijek ima. Pitanje je da li pacijantica ima povjerenje u tog zenskog doktora. To su ozbiljne stvari. Znam da sam ja tako razmisljala kad sam imala rizicnu trudnocu i povjerenje samo u jednog doktora koji je muskarac. U njegov profesionalan odnos prema pacijanticama nisam sumnjala. Uostalom, doktori najcesce rade u pratnji medicinske sestre, pa nema ni osamnivanja sto bi mozda nekim zenicama smetalo user posted image

Super vijest! Preporuci mi onda makar jednu doktoricu koja je specijalistica u oblasti bracnog steriliteta.

clock-img

05.07.2015, 13:29

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

@Jasmin - mozes li mi na pp poslati prijedlog za osobu koja ima dovoljno znanja o ovome, kako bih pitala ono sto me zanima?

Pitaj na minber.ba user posted image . Nadam se da ce odgovor biti pozitivan, kako i mislim da je.

clock-img

05.07.2015, 14:29

clock-img

magicalani

pencil-img

118

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Super vijest! Preporuci mi onda makar jednu doktoricu koja je specijalistica u oblasti bracnog steriliteta.

Imas kod mehmedbasica zensku doktoricu, pa ako si u sarajevu ili okolini nazovi pa se dogovori. Sretno...

clock-img

05.07.2015, 14:33

clock-img

magicalani

pencil-img

118

http://mehmedbasic.ba/zavod/upoznajte-nas-tim/

Evo ti i link osoblja kod njih...nadam se da sam pomogla. Sretno.

clock-img

05.07.2015, 14:49

clock-img

nanaca

pencil-img

77

Hvala svima na odgovorima. Znam da imate dobru nakanu, ali vas molim da shvatite da trazim, ako je mogu pronaci, zenskog dr specijalisticu za sterilitet, a ne specijalisticu ginekologije i opstetricije...znam da njih ima na svakom cosku.

clock-img

06.07.2015, 00:13

clock-img

magicalani

pencil-img

118

Hvala svima na odgovorima. Znam da imate dobru nakanu, ali vas molim da shvatite da trazim, ako je mogu pronaci, zenskog dr specijalisticu za sterilitet, a ne specijalisticu ginekologije i opstetricije...znam da njih ima na svakom cosku.

Ja ne razumijem odgovor, medhmedbasiceva ordinacija se i bavi sterlilitetom, valjda ti je poznato. Kao i balici u
tuzli, gdje isto imas zenu koliko znam. Pitaj na cekaonici ipak...iako mislim da sam u pravu.

clock-img

12.07.2015, 22:59

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Ja ne znam jesam li na pravoj temi...ni ne znam ko je Jasmin, ali vidim da je pitate nesto oko vjere..pa imam i ja pitanje, koji je postupak klanja kurbana za novorodjeno dijete, da li se taj kurban pece? Cula sam da se ispece pa pozove kuci, ali evo moj djever ispekao pa podjelio, a i ja isto trebam ovo koji dan? Uglavnom sve me zanima, oko ove vrste kurbana! Lp

clock-img

12.07.2015, 23:14

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: ijaa

Ja ne znam jesam li na pravoj temi...ni ne znam ko je Jasmin,

ama ne znam ni ja zenouser posted image znam, samo da vozi motor i voli ljubicasto ..voljela bih je upoznati

clock-img

12.07.2015, 23:23

clock-img

ijaa

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: salmy

ama ne znam ni ja zenouser posted image znam, samo da vozi motor i voli ljubicasto ..voljela bih je upoznati

user posted image

clock-img

13.07.2015, 00:18

clock-img

minie

pencil-img

165

Ja ne znam jesam li na pravoj temi...ni ne znam ko je Jasmin, ali vidim da je pitate nesto oko vjere..pa imam i ja pitanje, koji je postupak klanja kurbana za novorodjeno dijete, da li se taj kurban pece? Cula sam da se ispece pa pozove kuci, ali evo moj djever ispekao pa podjelio, a i ja isto trebam ovo koji dan? Uglavnom sve me zanima, oko ove vrste kurbana! Lp

Dok se Jasmin ne javi, evo ja da napisem kako smo mi uradili.
Zaklali kurban i skoro cijeli odnijeli u Pazaric u onaj zavod gdje su smjestene osobe sa poteskocama u razvoju, ono sto smo ostavili (cca 1/5, skuhala i zovnula najblize i to smo pojeli).

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

13.07.2015, 17:03

clock-img

dambolina

pencil-img

174

taj se kurban ispravno zove akika, pa proguglaj malo :) mi smo cijelog ispekli i pojeli i podjelili.

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

clock-img

13.07.2015, 23:18

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image

A kako joj tek plavo stoji moja Salmy, da mi je vidjeti jos kako se parkira, hajde motor sto voza, s autom se sada po iftarima sepuri user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

15.07.2015, 09:54

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Medić*

user posted image

A kako joj tek plavo stoji moja Salmy, da mi je vidjeti jos kako se parkira, hajde motor sto voza, s autom se sada po iftarima sepuri user posted image

user posted image hhahahah ovo tek sad vidjeh

Zadnji članci

article-img