Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
medjutim dobila sam 3 stolice koje sam sredila(a trazila sam jednu)..i onda sam odlcuila ove ofrabati i njih ostaviti kao i stol...a ove da prodam..krenula me bjela boja
inače se i okolo i iza mi je u mom bijelom voljenom stlu
14.12.2014, 22:19
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lavica28
I ja sam staru majkinu stolicu na ljuljanje dala da se restaurira, a bila je otpisana, ni nas sta nalik. Sad je unikat i bas mi je oplemenila prostor
nismo u fazonu jelkice..dali smo je u vrtic..djeca se obradovala.. stolica ti je extra
15.12.2014, 21:50
Lavica28
154
Hvala zenice :) kao sto vidite iz prikazanog, cilim je stari, stavili ga zbog djeteta da mu je toplo, jer su ti birvaktile bili kvalitetni, a ja nigdje ne mogu da nadjem novi koji zadovoljava sve kriterije...moderan, jednistavan, kvalitetan i vunen, bez orjentalnih sara..
15.12.2014, 22:09
Galicia
2433
I ja sam staru majkinu stolicu na ljuljanje dala da se restaurira, a bila je otpisana, ni nas sta nalik. Sad je unikat i bas mi je oplemenila prostor
Hvala zenice :) kao sto vidite iz prikazanog, cilim je stari, stavili ga zbog djeteta da mu je toplo, jer su ti birvaktile bili kvalitetni, a ja nigdje ne mogu da nadjem novi koji zadovoljava sve kriterije...moderan, jednistavan, kvalitetan i vunen, bez orjentalnih sara..
Lavice draga nista ne diraj..sve je extra,,cilim..i stolice za trpezariju ti opste ne trebaju..ove su beton
svidja mi se kako si sredila...imas smisla exta je
16.12.2014, 05:24
Lavica28
154
Salmy, nisam mislila ove mijenjati, uh ove su bile cijelo bogatstvo i nove su, trebaju nam za vikendicu, zato sam pitala za neku povoljnu varijantu, a da budu lijepe :) ja iniciram makeover pa sam dobila zadatak da ih nadjem..
16.12.2014, 08:47
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Galicia
ja je ne vidim link mi otvara samo albume generalno na RR dajte mi pravi link
10.03.2015, 09:03
pocahontas
2546
wow, super
29.06.2015, 14:53
Dario10
2
Interijeri stanova - za one koji traže alternativu :) Evo malo da pomognem
13.03.2018, 18:41
salmy
5830
odavno nismo pisale
slike na sunce
13.03.2018, 23:34
aidana
833
Kod mene pinterest pun slika i ideja
14.03.2018, 04:43
LieToMe RR
3057
I kod mene pinterest zakon Al s obzirom da smo prije 7 godina uselili u nov stan i sve novo kupili nema tu nekog prostora da se nesto veliko mjenja izuzev boja na zidovima, jastuka i eventualno nekih detalja