Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I ja saa mislila da kad se ošišam ( a dugu kosu sam imala preko 20 godina) da to neću biti ja. A sad me se niko ni ne sjeća sa dugom kosom I svi mi govore da mi odgovara i bolje stoji nego duga. Jedino se mm buni
12.03.2013, 21:43
draguljče
1049
I što neko gore reče, slažem se 1000%,najgore je kad je kosa u rezance.
12.03.2013, 21:43
rose 87
1427
ja sam u dilemi da se osisam,neku paz frizuricu,ako stignem do frizera dovoljno brzo i bice aBd
ja uvijek uzdahnem kad vidim lijepu njegovanu dugu ravnu kosu do pola ledja meni obicno vrhovi ispucaju kada predje ramena pa je moram skratiti, a imala sam par puta u zivotu bas tako dugu, pa se svaku put pokajala kad bih je skratila
12.03.2013, 21:45
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: draguljče
I što neko gore reče, slažem se 1000%,najgore je kad je kosa u rezance.
meni kad je u rezance svezem je ili pospem puderom brzo se masti i to joj je bas mana, perem je svaki 3.dan
12.03.2013, 21:50
draguljče
1049
Mene muči nešto drugo. Meni kosa naraste do određene dužine i stane. Meni to nikako nije jasno. Ne puca, vrlo rijetko je šišam, ali ne raste.
12.03.2013, 22:36
smajli80
688
Ja obožavam kratku kosu i ne mogu sebe više zamisliti sa dugom.Inače mi je kosa prirodno jako gusta i kovrdžava a lice sitno.
Bez trunka žaljenja sam je sa dužine do ramena ošišala na par cm i izblajhala. Uvidjela sam da mi ne stoji plavi i sad je srednje smeđa. Imam sitno lice i lijep oblik glave i stvarno mi dobro stoji kratka kosa. Izgleda ovako samo smeđa