cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kratka kosa

clock-img

12.03.2013, 21:41

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

I ja saa mislila da kad se ošišam ( a dugu kosu sam imala preko 20 godina) da to neću biti ja. A sad me se niko ni ne sjeća sa dugom kosomuser posted image I svi mi govore da mi odgovara i bolje stoji nego duga. Jedino se mm buniuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

12.03.2013, 21:43

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

I što neko gore reče, slažem se 1000%,najgore je kad je kosa u rezance.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

12.03.2013, 21:43

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

ja sam u dilemi da se osisam,neku paz frizuricu,ako stignem do frizera dovoljno brzo i bice aBd

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

12.03.2013, 21:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja uvijek uzdahnem kad vidim lijepu njegovanu dugu ravnu kosu do pola ledjauser posted image meni obicno vrhovi ispucaju kada predje ramena pa je moram skratiti, a imala sam par puta u zivotu bas tako dugu, pa se svaku put pokajala kad bih je skratilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.03.2013, 21:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: draguljče

I što neko gore reče, slažem se 1000%,najgore je kad je kosa u rezance.

meni kad je u rezance svezem je ili pospem puderomuser posted image brzo se masti i to joj je bas mana, perem je svaki 3.dan

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.03.2013, 21:50

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Mene muči nešto drugo. Meni kosa naraste do određene dužine i stane. Meni to nikako nije jasno. Ne puca, vrlo rijetko je šišam, ali ne raste. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

12.03.2013, 22:36

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Ja obožavam kratku kosu i ne mogu sebe više zamisliti sa dugom.Inače mi je kosa prirodno jako gusta i kovrdžava a lice sitno.

Bez trunka žaljenja sam je sa dužine do ramena ošišala na par cm i izblajhala.
Uvidjela sam da mi ne stoji plavi i sad je srednje smeđa.
Imam sitno lice i lijep oblik glave i stvarno mi dobro stoji kratka kosa.
Izgleda ovako samo smeđa

http://www.thehairstyler.com/hairstyles/casual/short/straight/charlize-theron?ref=hair_lengths

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

12.03.2013, 22:41

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Smajli, moja drugaricu ima istu i boju i frizuru.
Ja mislim da ti i ja imamo skoro istu kosu. Ima u mojim albumima jedna slika.

Zadnji članci

article-img