Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
kud zaboravih LEjla _Ka pamentna zena zena koja to i svojim postovima dokazuje hanabanana takodje
dida79, vila7 takodje mi drage cim mi ko naumpadne kazem :)) ma ima ih skoro sve su super koje sam upratila neke vise znam po avataru nego po nadimku na RR hajd zivjele odoh spavat
09.06.2013, 22:15
niki83
2113
Sve citam ovu temu i mislim o ovoj zeni..ma ne mogu da ne napisem Naj sexi mama (3x) - Hannica!
10.06.2013, 00:27
DM
2408
IZVORNA PORUKA: Galicia
Svaka je na svoj nacin fina umiljata draga ostra prefrigana iskrena otvorena neiskvarena agresivna itd itd. Ali bih izdvojila DoubleMom. Bas je ono bas bas.
10.06.2013, 08:45
Funky
537
Moja najomiljenija forumašica je Henna Ze, zatim najorginalnija Palac, najsmjelija ladyblue, najoštrija u komentarima Galicia, najmudrije Pahuljica, Skvo, Snijeg, Jasmin, Blue Rose, hmmm među najdrže još spadaju Pingvina, Lulu (ex Djana), DM, MicoTico, eldinky, Hanady... i eto tako ima toga podosta...
Već sam pisala na ovoj temi, ali nekako mi s vremenom se promijenilo viđenje RR drugarica.
Najduhovitija - palačinka, mada je i Funky tu negdje. Srcu najdraža - henna ze - najviše se obradujem kad je vidim na prisutnima najkontradiktornija - vesela najvrijednija i najviše spremna da pomogne-Hanady Najsexy -Skvo Najljepša - Pocahontas, tu bez dileme uvijek Najmilija - DM Najtemeljitija - Pahuljica Najuviđajnija -Iman Najotkačenija -AnLu Najosjetljivija - Galicia Najbolja osoba - Ladyblue
sjetim se još , pa napišem kasnije
imal gdje slika od pocy da vidim tu ljepotu, svi ovdje o tome pisu?
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.6.2013 9:00:35 >
10.06.2013, 09:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Funky
Moja najomiljenija forumašica je Henna Ze, zatim najorginalnija Palac, najsmjelija ladyblue, najoštrija u komentarima Galicia, najmudrije Pahuljica, Skvo, Snijeg, Jasmin, Blue Rose, hmmm među najdrže još spadaju Pingvina, Lulu (ex Djana), DM, MicoTico, eldinky, Hanady... i eto tako ima toga podosta...
O hvala hvala
10.06.2013, 11:06
Anoniman
najvatrenije takmicarke Poci, Leona, Ladyblue...
10.06.2013, 11:44
veeseelaa
20552
najkontradiktornija - vesela
ma šta moja ti
10.06.2013, 12:16
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
najvatrenije takmicarke Poci, Leona, Ladyblue...
D_K
2669
Mirkice, ti si meni prva liga zena
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma šta moja ti
10.06.2013, 12:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K
Mirkice, ti si meni prva liga zena
I meni
10.06.2013, 12:18
D_K
2669
najhrabrije - sve nase forumasice koje su iskusile teske gubitke i podigle se na noge i zive, disu, bore se.. ne trebam ih nabrajati, znamo ih sve..
10.06.2013, 12:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma šta moja ti
Vesela, naj ne kontam
10.06.2013, 12:20
Skvo RR
4542
najhrabrije - sve nase forumasice koje su iskusile teske gubitke i podigle se na noge i zive, disu, bore se.. ne trebam ih nabrajati, znamo ih sve..
10.06.2013, 12:28
Daliyah92
644
IZVORNA PORUKA: Mirkica
vesela hahahaha jojj to je osoba koja mi je toliko draga a toliko mi nekada ide na zivce :))) njen stav , ona uvjek goni svoje i nema odustajanja, ali je i drug , ima i zeze kod nje puno, kada vidim njen nikc kontam prvo ili nekog ubjedjuje u svoj stav ili se zeza , u svakom slucaju meni je draga i rado bihe je upoznala :)))
reallove njeznost ljepota LJUBAV
Mico Ticoimam osjecaj da je bas bas drug
Da potpisem boldirano
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 10.6.2013 12:29:37 >
10.06.2013, 12:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
10.06.2013, 12:56
hanabanana
4435
Znam da sam to već negdje rekla....sigurna sam da je bila slična tema.
Nebitno....meni Vesela izgleda kao milion dolara.
< Poruku je uredio hanabanana -- 10.6.2013 13:00:52 >
10.06.2013, 13:03
damma
1281
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Već sam pisala na ovoj temi, ali nekako mi s vremenom se promijenilo viđenje RR drugarica.
Najduhovitija - palačinka, mada je i Funky tu negdje. Srcu najdraža - henna ze - najviše se obradujem kad je vidim na prisutnima najkontradiktornija - vesela najvrijednija i najviše spremna da pomogne-Hanady Najsexy -Skvo Najljepša - Pocahontas, tu bez dileme uvijek Najmilija - DM Najtemeljitija - Pahuljica Najuviđajnija -Iman Najotkačenija -AnLu Najosjetljivija - Galicia Najbolja osoba - Ladyblue
sjetim se još , pa napišem kasnije
imal gdje slika od pocy da vidim tu ljepotu, svi ovdje o tome pisu?
U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
10.06.2013, 13:21
Super Beba
1291
meni nekako bezze izdvajati žene..kad ste mi sve na svoj način posebne..ima nekih koje mi po stilu pisanja i zezancije više pašu..ostavim drugi post da ih imenTujem :)
10.06.2013, 13:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eldinky
rr. ba naj žene
10.06.2013, 13:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: eldinky
rr. ba naj žene
zaboravih staviti ovaj
10.06.2013, 13:38
vjestica