Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Odavno konbtam da otvorim slicnu temu, ali kako se ovih dana specijalno nagradjujemo za otvaranje tema i postanje, neka to bude danas. Jedna od tema o nama, forumasicama. Desava li vam se da kad vidite neki nick odmas nesto pomislite u superlativu?
Meni DA. Evo kako to kod mene izgleda...
Najtanji strukic definitivno ima nasa Pocy. Najljepsi osmijeh ima Vesela. Najslicnija meni na rrpo postovima je Iman83. Najmermametli dusa je nasa Mamine oci. Najstrozija mi je Bluerose. Najegzaktnija mi je Hanabanana. Najoriginalnija mi je Palacinka. Najsexy mama je Amani12. Najkuharica definitivno Hanady. Najdirektnija nam je Animagical. Najsilikonskije (.)(.) ima nasa Ladyblue. Najbolju ( )( ) ima takodjer nasa Pocy. Najodmjerenija mi je nasa Visnja. Najspontanija mi je Felix Najukrasenije torte pravi Mya
Nastavite...
11.03.2013, 09:37
palachinken
5397
Miss ženstvenosti - Pahuljicaa. Miss cool - SuperBeba Miss BFF - Henna Miss filmofil i Miss namćor - Teacher Miss Ters - ladyblue Miss merhametli - hatepsut Miss iskrenosti - felix Miss kinky - Galicia
...
(hvala pahuljo :))
< Poruku je uredio palachinken -- 11.3.2013 9:39:16 >
11.03.2013, 09:44
Anoniman
Najduhovnija i Najduhovitija mi je Jasmin.
11.03.2013, 09:56
tinkivinki
876
ne poznajem toliko forumasice,ali evo nesto iz mog ugla:
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
11.03.2013, 09:59
pocahontas
2546
pahuljo draga hvala na komplimentima
najženstvenija si ti.. najpametnija je palac najcool LB najmudrija je Visnja najveselija je vesela najiskrenija je tiki najvrijednija je hanady
11.03.2013, 10:00
salmy
5830
Najljepsi osmjeh Veselaaa Najnormalnija/najiskrenija Felix Najkulturnija/najcitanija Jasmin Najbrza/zeli svima pomoc isti tren...pa malo pobrka slova Hanady i meni je definitivno najljepsa forumasica Pocy
Ovo je brzinski onak na prvu....
11.03.2013, 10:04
draguljče
1049
IZVORNA PORUKA: zaha
Najljepse oke Lady26
I najljepšu frizuru ima.
11.03.2013, 10:07
muaaa
2911
Joj, ja nemogu da izdvajam nekog
sve sto znam sve su mi na poseban nacin svoje i imaju svoje nesto.
Tako da nebih pravila listu
11.03.2013, 10:07
draguljče
1049
IZVORNA PORUKA: muaaa
11.03.2013, 10:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa
Pa svako od nas je poseban po necemu. Nemamo svi isti osmijeh, sike itd. Pucaj slobodno. Sve smo mi osobene i treba to istaknuti! Vidim da se mnogi utisci preklapaju, dakle to je TO.
usput, hvala svima na komplimentu :)
11.03.2013, 10:13
Honey3
3035
Pahulja zena sa najstilom,u svakom pogledu, Koka najosjecajnija, Amani najumiljatija, nanika najblaza....bit ce jos
11.03.2013, 10:14
pocahontas
2546
Pošto je tema naj naj, onda NAJsličnije su mi po postovima: pahulja i iman83 palaci henna ze galicija i LB i vesela AnLu i bebacha i malenaoduvijek nanika i pčelica amani i tekja
ako se još koga sjetim...
11.03.2013, 10:14
henna ze
475
pa ima neka slična tema...al hajde
najroiginalnija - palačinka.. najsekirljivija mama- bebacha... najduze noge -teacher "čovjek"- ladyblue..ma sta covjek ljudina.. gospodja hot pravnica iz holivuda -pocy.. sva njezna,,i zenstvena - Iman 83 otkačena- Jasmin kuhanje do besvijesti i sitni detalji-hanady
11.03.2013, 10:15
henna ze
475
čiken..hvala za ono BFF...
11.03.2013, 10:17
mamaibabo
324
ja neznam nikog al po postovima naj mi je djoisa trece tinkivinki techer uh ima ih joooooooooj
11.03.2013, 10:39
Apotekarka
3918
Zenstvena-Pahuljica Vesela,sexy,hrabra(3 u1-Vesela Panicar-techerka Dobra kucanica,kuharica,majka-Hanady Simpaticnost-Amani 12 Najspontanija-felix Zgodnica-pocy Naj pogled-Lady 26 Hrabrost nad hrabrosti i veliki borac-henna ze To je moj skromni spisak onih koji su mi prve pale na pamet kroz druzenja na rr
11.03.2013, 10:58
Medić*
29
Ima ih mnogo :)
11.03.2013, 11:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki
e ne mERe tako. Sve smo mi na svoj nacin naj naj. Najbolja, najdosadnija, najnamcor, nacool, najduhovitija, najbrizljivija...
11.03.2013, 11:14
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
e ne mERe tako. Sve smo mi na svoj nacin naj naj. Najbolja, najdosadnija, najnamcor, nacool, najduhovitija, najbrizljivija...
Najzgodnija Pocy
Najveselija Vesela
Najsladja Amani
Najduhovitija Jasmin
Najdrtektnija LB
Najnjeznija Pahuljica
Najvrijednija Hanady
Najmudrija Palac
Najbolja Ja
itd. itd ....
11.03.2013, 11:14
EEDITH
1217
sve žene imaju nešto svoje, da nebih sada pojedinačno nabrajala,
ali u svakom slučaju uljepšate mi dan
11.03.2013, 11:15
Anoniman
Najzgodnija Pocy
Najveselija Vesela
Najsladja Amani
Najduhovitija Jasmin
Najdrtektnija LB
Najnjeznija Pahuljica
Najvrijednija Hanady
Najmudrija Palac
Najbolja Ja
itd. itd ....
11.03.2013, 11:18
muaaa
2911
Najzgodnija Pocy
Najveselija Vesela
Najsladja Amani
Najduhovitija Jasmin
Najdrtektnija LB
Najnjeznija Pahuljica
Najvrijednija Hanady
Najmudrija Palac
Najbolja Ja
itd. itd ....
Isto Vako
11.03.2013, 13:49
felix
1166
oooo hvala vam drage , da jesam ja taka spontana i kad buben , nemoze voz povuc koliko ja sam mogu bubnit
(nego jel mora biti naj naj mislim prvo nja ovo vako ja cu vak po svom .....) lijepa- pocy definitivno svidja mi se ona stvarno kao i vesela duhovita-vesela i , veliki je zafrkant big lajk . najbolje totre pravi-mya najspontanija/iskrnea salmy najkulturnija mi je -jasmin slazem se sa kokom najbolja mi je koka volim citat njene poštove najinteligentnija mi je palac , pahuljica, najosjecajnica-esmic-sa panicar . tiki mada i ja bi se tu snjom mogla pogurati naj oči, lady na sve stignem,-/stigne naj --bebacha najopicenija -gali u finom konteksu mislim ne lošem da me pogrešno ne skontaš naj šef, nad šefovima i naj zena mi je-vinja na rr pdf . kao administrator i osoba
11.03.2013, 13:54
palachinken
5397
Ja stvarno nisam imala pojma da me ovako doživljavaju žene, svegam
Najkvalitetnija - Skvo Najhobotnica- Hanady Naj nije-za-ove-zemlje - Pocy