IZVORNA PORUKA: Anoniman
Razumijem ja mora on imati ispusni ventil, niko mu ne brani da svaki dan uzme sebi sat, sat i pol za kafu-- vikend svaki izade petak ili subota i tada znam da nece doc prije 1, 2 i tad se ni ne ljutim. ja izlazim jako rijetko,jednostavno moje priajteljice su rastrkane po drugim gradovima, imam dvije i tu, ali rade non stop. jedva nekad skontamo da izademo na kavu ili one dodu do mene, ja do njih. vecernje izlaske isto nemam s kim, tesko jeza objasniti. nije da nemam prijateljice, ali udale smo se u razlicite gradove, a i ove tu nisu za nocne izlaske Iskreno a i nemam bas novac da izlazim svaku subotu, pa kad bi i on i ja gdje bi to dovelo??? naravno da ne provodimo dovoljno vremena zajedno, ili spava, ili je u toj birtiji ili na poslu. ajd otici sat popit kavu, pa i sat i po i vikendom u grad, zar je to malo?
previše je...
svako može izaći naći sebi vrijeme al to pod obavezno da svarti na to mjesto je previše...
ja sam vrlo slobodnoumna po pitanju izlazka, ne voliko sprege i co...al ovo je baš ko malo dijete da je...
izvini ako s enije dovoljno iživio ko momak nije se vala trebao ženiti i osnivati porodicu sad djecom...
i kad ti idući put kaže da mu nabijaš na nos...a ti fino uzmi cenera do njega i na polje...na kafu sama nek čuva djecu...
ustavri radi to svaki dan...kupiš avaza, sjedeš na kafu sama i daš sebi 2 sata mirne kafe...
pa šta bi onda on rekao...
pretjeruje...
trebao bi malo ozbiljnije pristupiti svom slobondom vrmenu nakon posla u porvođenju sa djecom i suprugom