cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: svečana odjeća

clock-img

30.03.2012, 14:39

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ovo bi najbolje bilo da se sašije...od mog radnog kolege je kćerka šila nešto slično u sarajevu..čekaj probaću da ti je postavim..samo da je isječem..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

30.03.2012, 14:40

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Kaze samo da nisu tmurne boje...veselooo da budeuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

30.03.2012, 14:40

clock-img

henna ze

pencil-img

475

evo ima link..ovdje je šivena
https://www.facebook.com/pages/BELMADINO/58334298850

clock-img

30.03.2012, 14:41

clock-img

henna ze

pencil-img

475

i ova haljina
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2092244472727&set=o.58334298850&type=3&theater

clock-img

30.03.2012, 14:41

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Kaze samo da nisu tmurne boje...veselooo da bude

Ma ja. I ja sam sestri rekla da cemo traziti u veselim bojama (crvena, zelena, plava).
Kakvu obucu ce tvoja djevojcica imati?

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

30.03.2012, 14:55

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

najvjerovatnije stikle

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

30.03.2012, 14:57

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

hena ze nmg otvorit ovaj drugi link fb-a

clock-img

30.03.2012, 15:00

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ne znam zašto..možda moraš da klikneš da ti se svidja ova stranica..pa onda..meni je ta curica u prijateljima pa možda zato vidim foto
kad odeš na stranicu ove belmadino..prikaže fotografije..
haljina je plava...vrlo slična ovom što ti tražiš

clock-img

31.03.2012, 22:16

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

user posted image

user posted image

user posted image

Eto to je to sad za sadauser posted image

clock-img

31.03.2012, 22:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

preslatko...
al ste sparile sandalice i šnalu na haljini svaka častuser posted image

da je samo kakve naušnice sa ovakvim istim detaljima bilo bi lijepouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.03.2012, 22:22

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

divno muaaauser posted image
gdje ste sve hodile i kakve su cijene ? I nama se valja laganini priprematiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

31.03.2012, 22:22

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

user posted image Prekrasno. Lijepa boja haljine. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

31.03.2012, 22:25

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

preslatko...

da je samo kakve naušnice sa ovakvim istim detaljima bilo bi lijepouser posted image

Zbog ovog nakita sam danas dobila prosirenje vena hodajuci i nisam nasla...ali budemuser posted image

clock-img

31.03.2012, 22:28

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

preslatko...

Zbog ovog nakita sam danas dobila prosirenje vena hodajuci i nisam nasla...ali budemuser posted image

muaa super je haljinica i snadale, što se tiče nakita pogleda u dm-u bude pravo finog nakita, zatim u modiani, u bbi centru imaš one radnjice, mislim da ćete nešto pronaći.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

muaaa prelijepa kombinacija!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: zaha

divno muaaauser posted image
gdje ste sve hodile i kakve su cijene ? I nama se valja laganini priprematiuser posted image

Zaha isle smo svugdje od BBi,do Robota,Skenderije.
U Skenderiji kupismo haljinu 160 km
Sandale u Robotu uArtur na snizenju 55 km
Torbica ljepsa je u zivo u Tifanii 20 km

clock-img

31.03.2012, 22:31

clock-img

Anoniman

Muaaa, ekstra je sve. Haljinica je tako mladalacka, sva je leprsava...user posted image
Nakita imas i u CMu)pored ovih radnji sto su forumasice nabrojale...

clock-img

31.03.2012, 22:34

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Hvala vam cure,obisle DM,CM,Kozmo,pa ostale radnje u Importane,Robotu,skenderiji...ma svugdje ali nismo nasle odgovarajuce.Treba nam narukvica i nausnice.Ako nista vidjele smo divne srebrne s cirkoncicima pa cemo to kupitiuser posted image

clock-img

31.03.2012, 22:35

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Muaaa je li djevojčica slavi malu ili veliku maturu? Ja sam se sva raznježnila i jako mi je drago da i ja imam djevojčicu kojoj ću pomoći da nađe odjeću za maturu user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

31.03.2012, 22:37

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: myb@by

Muaaa je li djevojčica slavi malu ili veliku maturu? Ja sam se sva raznježnila i jako mi je drago da i ja imam djevojčicu kojoj ću pomoći da nađe odjeću za maturu user posted image user posted image user posted image

malu maturu,ali vlada euforija kao da je najvecauser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2012, 22:38

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Ma neka su nam samo živi i zdravi. Uživajte u toj euforiji i postavi nam slikicu kada cura bude sređena user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2012, 22:44

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: myb@by

Ma neka su nam samo živi i zdravi. Uživajte u toj euforiji i postavi nam slikicu kada cura bude sređena user posted image user posted image user posted image

Ih pa naravno,moram tu srecu podjeliti s mojim RR drugaricama.

Al vjeruj koji osjecaj sam danas imala,nemogu to opisati.
Krenula s djecakom i curom.Njemu je to brzo dosadilo,pa smo ga vratile kuci i onda nastavile.
Obavile pola kupovine i sjele rucale,popile kafu ja ona sokic,ona sva sretna bas,bas.Ma to se nemoze opisati,kad docekate aBd znacete o cemu pricamuser posted image

clock-img

31.03.2012, 22:49

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Muaa, moja nek je sretno i hairli, rastu djeco, samo sestro mila nije valjda da će na onu štiklu,

clock-img

31.03.2012, 22:52

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Muaa, moja nek je sretno i hairli, rastu djeco, samo sestro mila nije valjda da će na onu štiklu,

Hvala da docekas i ti aBd,i na stiklu hoce,i ova je mala kakve kupuju...sreca pa je odgovorih od platformeuser posted image

clock-img

31.03.2012, 22:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ne, znam Bogami, ja bih uz ovu haljinu i neke baletanke, divnih lakovanih i u bojama ima, ipak su one male, mislim to je moje mišljenje, a ko mi garantuje da će mene moja šta pitati i slušati, hahhahahha, znam, kada sam ja bila na dvije, tri mature, zamantalo mi se, ja se ne udah u onakvom ruhu i spremi, a kamoli o maturi, rat bio, do 22 matura i trk kući policijski, velika, štikle skinute u neko doba da se može igrati i skakati, hahahhah

Zadnji članci

article-img