cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR

clock-img

12.03.2013, 14:03

clock-img

Silver

pencil-img

1008

meni tesko otvara albume, a dnevnike uopste nece i dalje!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

12.03.2013, 14:07

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

nece ni meni dnevnike
a slike hoce mogu da komentarisem

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

12.03.2013, 14:09

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

sto ovo blokira

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

clock-img

12.03.2013, 14:10

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

IZVORNA PORUKA: bebana27

sto ovo blokira

aha i meni user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

12.03.2013, 14:11

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

kako vi dobiva te 7 na komentar bodova ja 3 sad gledala kad sam komentarisala

Komentar na albume i slike je 7, a objava posta je 3.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

12.03.2013, 14:13

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

Ja kad sam usla da komentarisem slike dobivala sam 3 boda

clock-img

12.03.2013, 14:14

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

A brate dragi, pa stalno me izbacuje sa foruma , kad ukucam ringeraja.ba piše mi The webpage is not aivaliable, ili neki session istekao, albume ne mogu da komentarišem, post ili mi ne objavi ili ga objavi 100 puta za redom, svoj album ne mogu da pogledam, al zato teme frcaju jedna za drugom... user posted image

clock-img

12.03.2013, 14:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja imam neodoljivu želju da kažem sljedeće...

svaka vam čast žene
user posted image user posted image

rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...

1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku
2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata
3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška
4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodimuser posted image niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...

eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast....user posted image i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju

mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 14:18

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Ja nikako ne mogu prihvatiti zahtjeve za prijateljstvo. Mozda sam i prihvatila, ali nista mi ne pokazuje. Lepetetka i Doublemum, jesam li vas prihvatila? user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

12.03.2013, 14:19

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

svaka vam čast žene

rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...

1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku
2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata
3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška
4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodimuser posted image niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...

eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast....user posted image i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju

mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše user posted image user posted image

A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

12.03.2013, 14:22

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

imala sam 846 kad sam komentarisala sad imam 849 znaci 3 sam dobila na komentar a ne 7

clock-img

12.03.2013, 14:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

a Br evo naših članica....
ako smo ikada išle portiv njih neka kažu...
a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...

no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...

ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje...
kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići nećeuser posted image
zar ima boljih članica....nema na dunjalukuuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 14:24

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

svaka vam čast žene

A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima

ako ti tako kazes...

uglavnom za total (jer mi ne ucesvujemo) sam prikupila 5430 bodovauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.03.2013, 14:26

clock-img

chuci

pencil-img

804

ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje.
što ona tako stoji odvojeno?

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

12.03.2013, 14:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e da i ja 4888...

s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcimauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 14:28

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

a Br evo naših članica....
ako smo ikada išle portiv njih neka kažu...
a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...

no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...

ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje...
kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići nećeuser posted image
zar ima boljih članica....nema na dunjalukuuser posted image user posted image

ma mi smo ovdje kao jedna velika familija tu smo da dokazemo koliko smo jake i jedine da pokazemo cijelom svijetu ko su zene sa rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 14:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: chuci

ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje.

pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :)
donosi poene :)

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 14:29

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

DA PONOVIM

Komentarisite ALBUME..to donosi / 7 poena

kolko nose drvca i postovi?

clock-img

12.03.2013, 14:30

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

postovi 3, a drvca 1

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.03.2013, 14:30

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Moja izjava je apropo "one tamo jutrošnje" izjave kakve smo :)

Možda jesmo vještice na metli bile pođahkad, ali naši odnosi se vide na broju tema - one se ne mogu na ružan način steći, samo na smijeh, savjete, dobre strane života.

Ipak smo mi samo žene.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

12.03.2013, 14:31

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

postovi 3, a drvca 1

hvala

clock-img

12.03.2013, 14:31

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

e da i ja 4888...

s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcimauser posted image

uh da je meni toliko skupiti zato veceras igram sutra pa sve do kraja
ko nadje danas zlatno drvce

clock-img

12.03.2013, 14:32

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: chuci

pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :)
donosi poene :)

ne piše mi da je prihvatim nego da je dodam za prijatelja. kao da ja nju pozovem ponovo.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

4942 server odblokiraouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

e da i ja 4888...

uh da je meni toliko skupiti zato veceras igram sutra pa sve do kraja
ko nadje danas zlatno drvce

jel bilo zlatno? mene muz ubjeduje da je jucer vidio da je mala uhvatila zlatno, sta je on vidio?

Zadnji članci

article-img