IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ta imena njima tako stoje...njihova su
Ovo je tačno.
Ja sam čak mislila s ova dva imena čekati do poroda i pustiti njoj da odabere kako će se zvati...jer mislim da se djeca rađaju sa svojim imenom.
Pa kad je pogledam znaću kako se zove
I ja to mislim... Ja sam oduvijek htjela imati kcerku koja bi se zvala Mia, a mm Hana... Meni se Hana nikako nije sviđalo, a ni njemu Mia, pa smo u startu odustali od oba... Onda nam se dugo sviđalo ime Lena, onda se mm vise siđalo Lina, ali posto je preslicno mom imenu odustali smo. I tako... Onda jedan dan mm predlozi Esma i tu se slozismo. Meni se sviđalo arapsko znacenje (uzvisena, velicanstvena), a sviđalo mi se i kako zvuci. A mm se sviđalo spansko znacenje (smaragdna, sto ga na njegovu Unu podsjeca
)... I kada sam je ugledala stvarno nije bila ni Lena, ni Mia, bila je bas Esma
Za djecaka odavno imamo ime (zato cemo vjerovatno imati samo curice
), to je lakse islo... Od mm se jedan jako dobar prijatelj tako zove, meni je ime divno, a njemu je drago zbog prijatelja
A kada bi imali drugu curicu sigurno bi se napatili oko izbora imena...
Iman, ja i dalje navijam za Merjem, i to samo zbog toga sto drugo ime ima isto ime i prezime
Mada su oba divna, stvarno
I da, ja sam nekoliko dana pred ucenje ezana Esmi sanjala da se zove Ajša... Tako da je na ezanu Ajša Esma, a u dokumentima samo Esma.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms