Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zumba je super, nego teacher kako se pohvata koreografija, ja nikako da uhvatim ritam evo sad sam skakala uz njihove snimke sa FB...grrrr i jos bih, ali nemam kondicije vise ...nego ako ima neka forumasica sa Dobrinje da bi na zumbu ili aerobik, nek se javi na PP...ja se vec pola zime kanim, ali nemam drustvo pa mi i polet brzo nestane...
polako, ne moze se odmah sve pohvatati, ali nakon 2-3 puta se uhvati ono glavno i kasnije ide ko od sale
28.01.2011, 18:22
tekja
1957
znaci nece mi se niko smijati na netalentiranosti ...hajd bitno je da se skace ...evo MM je obecao da ce me vozariti da mu se ne prehladim
28.01.2011, 18:29
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tekja
znaci nece mi se niko smijati na netalentiranosti ...hajd bitno je da se skace ...evo MM je obecao da ce me vozariti da mu se ne prehladim
za tm, moj cuva pa i ja idem trolom
< Poruku je uredio teacher75 -- 28.1.2011 18:30:04 >
29.01.2011, 22:18
tekja
1957
hanady, teacher...ja nazalost ne mogu sutra sa vama na zumbu ...MM promijenili smjenu, sutra radi nocnu, nemam kome ostaviti Vedada...al' javim za iduci put, bas sam se nameracila ...
29.01.2011, 23:45
teacher75
5394
hanady, teacher...ja nazalost ne mogu sutra sa vama na zumbu ...MM promijenili smjenu, sutra radi nocnu, nemam kome ostaviti Vedada...al' javim za iduci put, bas sam se nameracila ...
bas mi je zao, ja idem 90%...cujemo se za drugi put
31.01.2011, 12:06
meg 1
12
IZVORNA PORUKA: muby
IZVORNA PORUKA: emma.L
Pošto ne mogu provjeriti na poslu , ima li negdje za skinuti vježbe zumba fitness? Ili kupiti DVD?
isto pitanje
ima na piku dvd-ova zumbe
02.02.2011, 07:42
Mala Selma
779
Dobro jutro drage moje,
želim davas obavijestim da nakon zimske pauze, JU „Centar za sport i rekreaciju“ nastavlja sa realizacijom besplatnog programa za žene – aerobik.
Rekreacija počinje u ponedjeljak od 07. februara 2011. godine u slijedećim terminima: - Ponedjeljkom od 16:30 sati - Četvrtkom od 16:30 sati
Pravo na besplatnu rekreaciju imaju žene koje stanuju na području Općine Centar !!!
02.02.2011, 08:46
tekja
1957
...vama iz diskriminatorske opcine centar .... salim se...sretno besplatno
10.02.2011, 12:28
princeza
83
Zdravo moje drage forumasice hoce li neko danas ici na aerobic u FIS,u ponedjeljak nisam stigla od obaveza a danas bi mogla samo me strah da me ne prime posto im je danas drugi dan a nikoga neznam.
10.02.2011, 12:33
kleoopatra
192
joj i ja trazim negdje da pocenm da idem na aerobik pa gdje mi predlazete novo sarajevo sam
17.02.2011, 22:31
draguljče
1049
Čula sam da ima aerobik na Dobrinji u Merkatoru. Je li zna neko nešto? Koliko novca, kako su organizovani termini, ko vodi?
17.02.2011, 22:34
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: kleoopatra
joj i ja trazim negdje da pocenm da idem na aerobik pa gdje mi predlazete novo sarajevo sam
haj sa mnom na zumbu u skenderiju, ja sam na grbavici
17.02.2011, 22:38
Niina
977
ticer bila sam na zumbi u zetri doduse i bas je luda....ali ritam drma...vise nisam mogla ni bokom da mrdnem...
17.02.2011, 22:40
Niina
977
IZVORNA PORUKA: kleoopatra
bila sam i ja u zetri ali mi je sada daleko, skenderija mi je bliza, super je i tamo mada nisam bila na njihovoj zumbi
17.02.2011, 22:42
Niina
977
ma meni zetra blizu krenem 5 min prije pocetka...nije skupa ima svaki dan i sarolik im je program....meni se do sada najvise svidio pilates...to cu ako bog da kada skinem kile, jer sad za sad mi najvise trebaju kardio vjezbe.
07.03.2011, 22:27
teacher75
5394
hanady, tekja, sta je s vama i zumbom? ja idem uveliko a vas nigdje, sve cekam da se javite i nista
10.03.2011, 22:23
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: teacher75
hanady, tekja, sta je s vama i zumbom? ja idem uveliko a vas nigdje, sve cekam da se javite i nista
13.03.2011, 23:10
hmela
272
Zdravo,evo i ja sam planirala početi s nekim vidom te aktivnosti,kako bi se malo počela buditi iz ovog zimskog sna :). Čitam razne komentare i imam nekoliko pitanja. 1.Da li neko zna da li u centru za mlade Yout house na Č.Vili i sada ima neki,ajrobik,kada je,kako je i koliko je??? 2.Da li neko zna kakav je aerobik (koje je kvalitete),u školi Vladimir Nazor u Hrasnom,kada je,kako je i koliko je??? 3Zumba kakva je ustvari,damli se stvarno od nje mrša,da li je toliko efikasna,kako se može upisati,kojim danima je i koliko košta??? Unaprijed velika hvala i molim za odgovore ukoliko išta o ovome znate,hvala i sretno sa drmanjem i razgoibavanjem,kao i pripremama za ljeto :)PUSA
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
14.03.2011, 09:06
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: hmela
Zdravo,evo i ja sam planirala početi s nekim vidom te aktivnosti,kako bi se malo počela buditi iz ovog zimskog sna :). Čitam razne komentare i imam nekoliko pitanja. 1.Da li neko zna da li u centru za mlade Yout house na Č.Vili i sada ima neki,ajrobik,kada je,kako je i koliko je??? 2.Da li neko zna kakav je aerobik (koje je kvalitete),u školi Vladimir Nazor u Hrasnom,kada je,kako je i koliko je??? 3Zumba kakva je ustvari,damli se stvarno od nje mrša,da li je toliko efikasna,kako se može upisati,kojim danima je i koliko košta??? Unaprijed velika hvala i molim za odgovore ukoliko išta o ovome znate,hvala i sretno sa drmanjem i razgoibavanjem,kao i pripremama za ljeto :)PUSA
evo ja cu ti odgovoriti na 3. pitanju: zumba je aerobna vrsta treninga sto znaci da je idealna za mrsanje, pod uslovom naravno da se ide bar 3 puta sedmicno i da se pazi na prehranu. ja idem na skenderiju, ako te zanimaju detalji javi se na pp pa cu ti reci
14.03.2011, 12:24
tekja
1957
joj teacher ja tek sada vidjeh da si nas trazila, bas ne volim tu svoju osobinu, u momentu dobijem toliko elana i onda paf ..al' sam evo krenula sa MM na trcanje 2 puta sedmicno, jer prvo moram malo poboljsati kondiciju - koja je btw, ,a ako Bog da, 1. maja se selim na M. Dvor, pa cu tada i krenuti na Zumbu, podaleko mi je s Dobrinje (to mi je plan, a kakav ON ima za mene, to je drugi par rukava )...hvala sto mislis na nas
21.04.2011, 09:20
teacher75
5394
joj teacher ja tek sada vidjeh da si nas trazila, bas ne volim tu svoju osobinu, u momentu dobijem toliko elana i onda paf ..al' sam evo krenula sa MM na trcanje 2 puta sedmicno, jer prvo moram malo poboljsati kondiciju - koja je btw, ,a ako Bog da, 1. maja se selim na M. Dvor, pa cu tada i krenuti na Zumbu, podaleko mi je s Dobrinje (to mi je plan, a kakav ON ima za mene, to je drugi par rukava )...hvala sto mislis na nas
znaci nakon 1.maja dobivam drustvo na zumbi
09.01.2012, 16:43
emma.L
2731
Je li itko išao na aerobik kod nekog Mikija u OŠ Vladimir Nazor u Hrasnom? Dobila sam preporuku za tog tipa, pa me zanima još mišljenja. Također me zanima jesu li uveli zumbu jer je bilo govora da hoće.
10.01.2012, 08:30
Neca xxx
1126
Nisam isla, ali sam cula da je odlican. Moje kolegice su isle kod njega na aerobik. I ja sam zainteresovana za zumbu u Atlantisu, jer kada sam se ja nekada davno raspitivala, nisu imali zumbu u programu. Zna li neko jesu li uveli i zumbu?