Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Visnja RR da li ima u Radon Plazi aerobic u oktobru? Kako sam gledala na stranici dami.ba cini mi se da su sad samo na Ilidzi :(
05.10.2010, 11:41
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: bucka73
Visnja RR da li ima u Radon Plazi aerobic u oktobru? Kako sam gledala na stranici dami.ba cini mi se da su sad samo na Ilidzi :(
Vjeruj da je istina, jer ja sam konačno odlučila da do petka se upišem, i to baš tu, u Radon P., ali ja pez pehova, sve je moguće, ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Višnja, javljaj jel ovo istina ili dezinformacija
05.10.2010, 14:11
bucka73
21
Ja sam isto planirala krenuti ovih dana. Kada sam gledala stranicu u septembru bio je raspored za Radon Plazu, a sada nista :((( To mora da je zato sto sam se ja konacno odlucila aktivirati :))))
25.11.2010, 13:34
Anoniman
UH, krenula sam napokon ponovo na aerobik, ja sve kontam ma u formi sam jer trcim za djetetom cijeli dan, ali malo sutra, nakon jednog treninga misici me bole nekoliko dana, ali osjecaj je odlican, zato zene aktivirajte se
25.11.2010, 17:03
teacher75
5394
ja sam pocela nakon zetre ici u skenderiju na zumbu jer mi je tamo blize i super je prezadovoljna sam, oznojim se komplet a zanimljivo je i veselo zumba rules!!!
13.12.2010, 19:07
meg 1
12
Gledala sam na plakatama po gradu ima Zumba u plesnom klubu Spin (Nedim Hreljic) negdje na alifakovcu...
Teacher75, jel guzva u skenderiji??? Kad su termini? Koliko se placa?
13.12.2010, 21:36
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: meg 1
Gledala sam na plakatama po gradu ima Zumba u plesnom klubu Spin (Nedim Hreljic) negdje na alifakovcu...
Teacher75, jel guzva u skenderiji??? Kad su termini? Koliko se placa?
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
22.12.2010, 13:42
emi7908
1384
Ej drage dame, maloprije sam čitala o Zumbi i strašno mi se sviđa.. Prije rođena mog sinčića i pored svih mojih obaveza bavila sam se profesionalno orijentalnim plesom. Napravila sam dužu pauzu pa sad hoću ponovo da se aktiviram i Zumba mi izgleda odlično za to. Ne znam je li još uvijek gužva kako pišete, voljela bi znati. Ili aerobik na području Ilidže, Nedžarića ili Stupa. Ako je neko zainteresovan možemo skupa ... čekam vas pozzzzz
22.12.2010, 14:44
muby
730
IZVORNA PORUKA: emi7908
Ej drage dame, maloprije sam čitala o Zumbi i strašno mi se sviđa.. Prije rođena mog sinčića i pored svih mojih obaveza bavila sam se profesionalno orijentalnim plesom. Napravila sam dužu pauzu pa sad hoću ponovo da se aktiviram i Zumba mi izgleda odlično za to. Ne znam je li još uvijek gužva kako pišete, voljela bi znati. Ili aerobik na području Ilidže, Nedžarića ili Stupa. Ako je neko zainteresovan možemo skupa ... čekam vas pozzzzz
i ja bih nesto na ilidzi ali nikako da se nakanim. Inace se jedva stignem naspavati ali mislim da bi mi aerobik samo podigao energiju. Pa eto ako ima sta na ilidzi javite mozda probam i ja :)
22.12.2010, 21:56
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: emi7908
ja idem na zumbu u skenderiji i guzva je radnim danima (pon. i sri.). uveden je termin nedjeljom u 6 i nije bila guzva, petkom u pola 8 je isto manja guzva nego ponedjeljkom i srijedom, a uveden je i termin cetvrtkom u 5- pretpostavljam da nece biti guzva jer dosta radje radi do te dobi. idem sutra pa cu vidjeti:)
28.12.2010, 23:05
teacher75
5394
zumba je super, vec sam skinula 2 kg jos 2 i bicu super
30.12.2010, 10:44
meg 1
12
Teacher75, svaka cast samo tako nastavi, definitivno zumba :) Znam da je puno bolje raditi u grupi, nego sam kod kuce, lakse je u biti smrsati, ali meni smeta sto si poslije treninga, oznojena, mokra, i izadjes vani na ove minuse. A tako bih voljela u neku grupu od 10-tak zena pa da vjezbamo, al nista do ljeta :)
08.01.2011, 10:20
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: meg 1
Teacher75, svaka cast samo tako nastavi, definitivno zumba :) Znam da je puno bolje raditi u grupi, nego sam kod kuce, lakse je u biti smrsati, ali meni smeta sto si poslije treninga, oznojena, mokra, i izadjes vani na ove minuse. A tako bih voljela u neku grupu od 10-tak zena pa da vjezbamo, al nista do ljeta :)
ja se dobro utoplim, debela jakna sa kapuljacom pa na trolejbus i kuci na tusiranje. hvala bogu, nisam se do sada nikako razboljela
25.01.2011, 10:52
emma.L
2731
Pošto ne mogu provjeriti na poslu , ima li negdje za skinuti vježbe zumba fitness? Ili kupiti DVD?
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
28.01.2011, 11:32
muby
730
hej ticer sad sam gledala ovaj tvoj video prljavi ples predobro decki imaju koreografiju
a mlada ima istu frizuru kakvu sam ja imala na svadbi :)
< Poruku je uredio muby -- 28.1.2011 11:39:41 >
28.01.2011, 12:35
tekja
1957
zumba je super, nego teacher kako se pohvata koreografija, ja nikako da uhvatim ritam evo sad sam skakala uz njihove snimke sa FB...grrrr i jos bih, ali nemam kondicije vise ...nego ako ima neka forumasica sa Dobrinje da bi na zumbu ili aerobik, nek se javi na PP...ja se vec pola zime kanim, ali nemam drustvo pa mi i polet brzo nestane...
< Poruku je uredio tekja -- 28.1.2011 12:36:19 >
28.01.2011, 12:38
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tekja
zumba je super, nego teacher kako se pohvata koreografija, ja nikako da uhvatim ritam evo sad sam skakala uz njihove snimke sa FB...grrrr i jos bih, ali nemam kondicije vise ...nego ako ima neka forumasica sa Dobrinje da bi na zumbu ili aerobik, nek se javi na PP...ja se vec pola zime kanim, ali nemam drustvo pa mi i polet brzo nestane...
što će ti sa drobrinje... evo idemo mi ja i teacher sad u ndelju... u skenderiji na zumbu... hajde sa nama nađemo se ipred i idemo zajedno unutra...teacher nas vodi ko učenike
28.01.2011, 12:48
tekja
1957
ma ja to zbog drustva Hanadi, valja se gore-dolje citav sahat truckat u trolejbusu...u koliko sati i gdje tacno da se nadjemo, vala mogla bih vas i upoznati vise , pa da odem na onu temu koga znamo sa RR ?
28.01.2011, 12:59
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tekja
ma ja to zbog drustva Hanadi, valja se gore-dolje citav sahat truckat u trolejbusu...u koliko sati i gdje tacno da se nadjemo, vala mogla bih vas i upoznati vise , pa da odem na onu temu koga znamo sa RR ?
javim ti tačan dogovor gdje te čekamo u nedelju je temin u 18 h... javim ti PP kad tačno i gdje...idemo na zumnanje
28.01.2011, 13:02
tekja
1957
cekam PP
28.01.2011, 17:42
Niina
977
ja idem u zetru na onaj firness, a koliko je para zumba i kada je? bas sam i ja gledala ove snimke na youtubu i meni ekstra jer ima puno koraka LA plesova