evo ja vec dugo pravim popis stvari koje su mi zanimljive za ovakve prigode..pa cu ga rado podijeliti s tobom anita..imas dosta toga, ako nista mozda ti da neki ideju:
sad reci hvala koliko sam ovo skupljala
Ideje za bebaca
- Torta od pelena
-Jantarna oglica- za zubice-poslije za ukras
-KNjiga uspomena - RADOSNICA
- Bebin portreti- onako u crtezu..nesto veselo
-Prve cipelice male-rebokice- ili nike - poslije suvenir
-Otisci rukice ili nogice
-Bibliji za klince- obavezno napisati neku monu posvetu
- stambenu tednju ili bebi stednja, ili stednja sa faks...-stedna knjizica sa tvojom prvom uplatom, pa roditelji i ostali uplacuju na duze staze..i onda mozes za svaki roendan nesto uplatiti
- Srebrene zveckice, kasice, escajge, muzicke masinice, kutije za uspomene (prvi zub, kosa i sl...)-ugravirane naravno
-Dukat- originalno meni skroz...znam da ima kupit u zg ako se nigdje ne nae, anekako simbolicno se prenosi s generacije na generaciju
- mocna svijeca za krstenje, haljinica krtena
-aneo zastitnik ili mona krunica od srebra ili slicno ima svasta u Meugorju, sve ovisi drze li do vjere ili ne, ako ne, onda ti dosta ovog ne pika
-modul za krevetic sa senzorom za plac i daljinskim
-bestek i ugravirati njihovo ime
-murano staklo -ili nakit- te nesto od njega
Knjige;
-knjiga od Penelope Leach o njezi djeteta, lijepa je i pregledna i puna slika, a ima i korisnih savjeta.Jako je dobar Baby Book od dr. Searsa, ali to je na engleskom, ako je engleski OK onda ima i -- jedna dobra knjiga o spavanju a zove se "No-Cry sleep solution" od Elizabeth Pantley,
Jako korisna knjiga o dojenju - Hannah Lothrop "Sve o dojenju"
Dobra je i knjiga Jadranke Boban Peji "Prirodno i zdravo za bebe i djecu" - tu ima dobrih recepata i ideja za poetak dohrane, knjiga je makrobiotika ali svakome korisna.
Antologiju sa bajkama ili basnama, mislim da je to fino, a ostace za uspomenu-i prenosenje s generacije na generaciju.
"Neva" - deluxe izdanje slikovnica + kazalite + bojanka + DVD + Audio CD
... pregrt iznenaenja... pogledaj na internetu
- Didakticke igraceke- Dosta ih ima u Todoru
< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.9.2010 23:44:20 >