Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja znam da zica podigne(ali meni nema sta podic) a smeta mi zulja me,i sigurno pokvari oblik korpe,ali ja je izvadim cim dođem kuci.Super znaci nisam jedina
30.06.2013, 19:37
amra_sa
65
Da malo dignem temu ... Na nagovor prijateljice juče sebi kupih dobar grudnjak i to u Harisu, stoji mi samo tako. Mm cijeli dan gleda u moje radodajke. Inače do juče sam nosila one penzionerske, čisto da se broji da ga imam i nosim. Nikad nisam znala pronaći grudnjak da mi baš stoji. Sa ovim sam prezadovoljna.
30.06.2013, 19:44
bebaa
-11235
ma meni ni ovaj nema efekta.......
30.05.2014, 15:35
hampsi
303
Zna li iko gdje bih u Sarajevu mogla naci Lepel grudnjake? Bilo je u Amku na Mojmilu ali ne nabavljaju vise
30.05.2014, 22:57
Mamica24
1090
Meni treba kupaci sa pushup-om kako sam prestala sa dojenjem samo um push daje neki oblik :-( znate li gdje ih ima?!
01.06.2014, 22:09
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Mamica24
Meni treba kupaci sa pushup-om kako sam prestala sa dojenjem samo um push daje neki oblik :-( znate li gdje ih ima?!
Bili su prošle godine u Lindexu i baš su se brzo "razgrabili". Čini mi se da sam vidjela i u New Yorkeru.