cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: PUSH-UP GRUDNJACI

clock-img

28.11.2011, 14:53

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja znam da zica podigne(ali meni nema sta podic) a smeta mi zulja me,i sigurno pokvari oblik korpe,ali ja je izvadim cim dođem kuci.Super znaci nisam jedina

clock-img

30.06.2013, 19:37

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Da malo dignem temu ... Na nagovor prijateljice juče sebi kupih dobar grudnjak i to u Harisu, stoji mi samo tako. Mm cijeli dan gleda u moje radodajke. user posted image Inače do juče sam nosila one penzionerske, čisto da se broji da ga imam i nosim. Nikad nisam znala pronaći grudnjak da mi baš stoji. Sa ovim sam prezadovoljna.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

30.06.2013, 19:44

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

ma meni ni ovaj nema efekta.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

30.05.2014, 15:35

clock-img

hampsi

pencil-img

303

Zna li iko gdje bih u Sarajevu mogla naci Lepel grudnjake? Bilo je u Amku na Mojmilu ali ne nabavljaju vise

Takva sam kakva sam

clock-img

30.05.2014, 22:57

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Meni treba kupaci sa pushup-om kako sam prestala sa dojenjem samo um push daje neki oblik :-( znate li gdje ih ima?!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

01.06.2014, 22:09

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Meni treba kupaci sa pushup-om kako sam prestala sa dojenjem samo um push daje neki oblik :-( znate li gdje ih ima?!

Bili su prošle godine u Lindexu i baš su se brzo "razgrabili".
Čini mi se da sam vidjela i u New Yorkeru.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Zadnji članci

article-img