Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nekad sam imala stranicu gdje se opisuju svi parfemi..ali mi nekako nestala... A jako mi je vazno da znam opis parfema (prije nego ga pomirisem)... od vecine me glava boli... juce probala paco rabanne ultraviolet i imala jaku glavobolju kasnije ... garant ima notu ruze koju ne podnosim.... kad sam muhanata
eee srce si... ma i ja sam clan... i dobijala sam uvjek mailove od njih na adresu kojoj prije par mjeseci promjenih pasword pa muhanata zena zaboravila novi pasword... al ima jos jedna stranica --- mozda se nekad i sjetim
sad sam zadnji dobila DIOR CHERI.extra ja ih obozavam .samo da nisu jaki.
30.11.2008, 12:13
camm
1266
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Nekad sam imala stranicu gdje se opisuju svi parfemi..ali mi nekako nestala... A jako mi je vazno da znam opis parfema (prije nego ga pomirisem)... od vecine me glava boli... juce probala paco rabanne ultraviolet i imala jaku glavobolju kasnije ... garant ima notu ruze koju ne podnosim.... kad sam muhanata
Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
03.12.2008, 08:55
mnn
1611
NEZNAM KOJI BI DEZEDORANS KORISTILA ZA ISPOD RUKE...SVE MI SMETA.. .DA LI ZNATE NEKI DEZEDORANS KOJI JE PRIKLADAN ZA TRUDNICE...?A DA JE NAPRAVLJEN OD PRIRODNIH SASTOJAKA...
POMOZITE!
03.12.2008, 09:05
Gigana
695
imaš onaj kristalni kamen koji ti je 100% prirodan, a pruža odličnu zaštitu. Takođe, ja sam koristila dezedorans od Vichy-ja za osjetljivu kožu i pravo je dobar. A možeš probati i Fenjal, meni je jako ugodan i svjež na koži.
03.12.2008, 09:07
mamy Sabina
1553
ja povremeno koristim ovaaj od Vichy-ja,blag je i pruža odličnu zaštitu! A 100% prirodnu zaštita je onaj kristalni kamen!
03.12.2008, 09:08
mamy Sabina
1553
A,joj Gigana kao da smo se dogovarale!
03.12.2008, 09:13
mnn
1611
hvala vam puno! a gdje da nabavim taj prirodni? u biljniml jekarnama ili ima i u ljekarni običnoj?
03.12.2008, 09:16
Gigana
695
eno imaš u samshop-u kristalni kamen (moslim da je oko desetak KM)
mamy Sabina
1553
Ja sam ga kod nas viđala u običnim apotekakma! Vjerovatno ima i kod vas!
Gigana
695
uh, ja tek sad vidjeh da ti nisi iz sarajeva, potraži u ljekarnama
03.12.2008, 10:13
mnn
1611
Ja gledam gdje je to ..potražiti ču u ljekarni.Hvala vam puno na pomoči!
E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
12.12.2008, 17:26
dina_89
351
ehe i ja imam citavu kolekciju parfema pa mi mm kaze dali ces ovo ikada potrositi zadnji put mi je kupio kolekciju Calvin Klein parfema i sebi i meni dosao je Euphoria,Eterniti(meni najdrazi),Obsession(koji mi se ne svidja), i neki univerzalni za zene i muskarce dosao je u obje kolekcije CK One, takodje mi je kupovao parfeme od Nine Ricci Love in paris i Pemier Jour imam Celine Dion Belong (i on mi se dopada), zatim Organza (jako je dobar)iz avona imam Litle Black Dres,Pur Blanc,Cristal Aura a da imam od Davidoff Cool Water-super je, nekoliko sam dobila iz njemacke neki sudenlly nije los imam 2 vrste ,nemogu sve nabrijati ovo su mi najdrazi ali ima jedan kojeg vec duuuuuuuugo trazim taj mi je omiljeni ali izgleda da ga nema kod nas samo u americi a to je Spirit by Antonio Banderas postaviti cu sliku ako ko zna gdje ima da se kupi bila bi mu jako zahvalana mm ga trazi gdje stigne ali jos nije nasao :(