Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sinoć sam dobila CK Euphoriu, pa da sw poFalim. p Prije mi se nije sviđala, a sad mi je predobra, valjda neću opwt mijenjati ukus, bar dok ne potrošim.
Jedino ako bi postala
23.11.2014, 21:13
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
23.11.2014, 21:19
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica
Sinoć sam dobila CK Euphoriu, pa da sw poFalim. p Prije mi se nije sviđala, a sad mi je predobra, valjda neću opwt mijenjati ukus, bar dok ne potrošim.
Jedino ako bi postala
23.11.2014, 21:26
SREĆNA
-75
Jedino ako bi postala
još jedne blizance
23.11.2014, 21:27
Hannica
2920
Evo moje kolekcije, ako neko ima viška poklopac za gilti nek mi proslijedi.
23.11.2014, 21:29
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Jedino ako bi postala
još jedne blizance
A šta bi, ako bude suđeno. Voljela bih da ne bude, ali ko zna.
24.11.2014, 09:07
niki83
2113
Zaljubih se zeno u tu tvoju kolekciju
24.11.2014, 09:24
Hannica
2920
Zaljubih se zeno u tu tvoju kolekciju
A koliko gos sa ih imaš koristiš 2-3, neke nisam 2-3 godine ni pomirisala, ne traži mi se. Jel tvoj parfem stigao?
24.11.2014, 09:56
MicoTico
340
Ja imam 4 parfema sad, ali jedan nikad ne koristim, njega ću mami proslijediti Bvlgari zeleni, E.Arden Green Tea i CK One. Bvlgari najčešće jer mi je to omiljeni.
24.11.2014, 10:19
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ja imam 4 parfema sad, ali jedan nikad ne koristim, njega ću mami proslijediti Bvlgari zeleni, E.Arden Green Tea i CK One. Bvlgari najčešće jer mi je to omiljeni.
Neki dan kupih Bvlgari Green Jade. U DM. Jos bila neka akcija, 10% na kupovinu. Jedan jedini ostao. A znam da ih nema vise. Moram probati taj Green Tea od E. Arden, jer ocito imamo slican ukus kada su u pitanju parfemi.
24.11.2014, 10:37
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Moram probati taj Green Tea od E. Arden, jer ocito imamo slican ukus kada su u pitanju parfemi.
Meni je fin, osvježavajući. Jedino je baš nepostojan. Brzo "ispari".
A ovaj sam probala neki dan (rekla sam već da idem po radnjama i namirišem se, čekam da se malo "razvije" miris na meni, da skontam jel'' to-to. I ovaj mi je bio bezze kad sam našpricala, ali kad je odstojao bio je savršen. Baš mi se svidio. http://www.prodajaparfema.net/parfemi/versace-versense
< Poruku je uredio MicoTico -- 24.11.2014 10:38:25 >
I meni se ovaj sviđa. Ustvari, ovo je jedan od onih mirisa koji se sviđaju skoro svakom. I bočica je lijepa.
25.11.2014, 15:26
MicoTico
340
Ja sam baš teška na parfemima. Malo šta mi se sviđa. Od 90% parfema mi je muka i tjeraju me na povraćanje ili me guše, ali bukvalno mi se grlo zatvori. Ja volim lagane svježe, nenamteljive. Mm kaže da vazda mirišem na sapun
25.11.2014, 20:30
niki83
2113
Green Tea je ok, ali Green Tea Summer je meni jos bolji! A traje miris na tijelu dovoljno dugo.. Ma i nije mu neka cijena sad, 100ml za 20-tak eura..ne mozes ni traziti bolje Hannice, samo sto nije stigao..ceka rodjendan
25.11.2014, 20:49
Hannica
2920
Pa mogla sam ti nabaviti da sam znala da ne žuriš, ja mislila tebi hitno.
25.11.2014, 20:52
niki83
2113
Wow Pa ne rekoh ti da mi se zuri..
25.11.2014, 20:54
niki83
2113
Green Tea je ok, ali Green Tea Summer je meni jos bolji! A traje miris na tijelu dovoljno dugo.. Ma i nije mu neka cijena sad, 100ml za 20-tak eura..ne mozes ni traziti bolje Hannice, samo sto nije stigao..ceka rodjendan