Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
U mom drustvu nekad izrazimo zelju, sta nam treba al gledamo da bude u okviru tih 30ak km
mi u drustvu ne kupujemo poklone ...to je samo za nasu djecu obavezno...
ili se kupi neka zahebancija
Ja imam 4-5 prijateljica s kojima redovno slavim rodjendane. to nam je povod da se okupimo par puta godisnje, pokloni su, po meni simbolicni, jer ne idu preko 30 km
10.11.2014, 22:09
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: teacher75
Meni mozete i nutellu al onu od kilu. Evo kupih onu od 400 grama, u oko mi moze stati, uzeh kasiku i pojedoh je odmah pola
ti si meni Jovanka Broz
samo js jedna osoba na ovoj planeti voli nutelu kao ti (moja prijateljic) pa te razumijem
moj miljenik..... dugo ga nemam.....a mogla bi zatražiti.....
sad imam Boss Nuit....preblag za moj ukus.....al' poklonu s ene gleda u zube jeli....
11.11.2014, 00:23
Trudna foka
34
Imate li mimpreporuciti neki psrfem da ga ima na tocenje. Bar za prvu upotrebu daga probam. Do sad sam koristila jumbo i dosadio mi je
11.11.2014, 00:32
minie
165
IZVORNA PORUKA: Trudna foka
Imate li mimpreporuciti neki psrfem da ga ima na tocenje. Bar za prvu upotrebu daga probam. Do sad sam koristila jumbo i dosadio mi je
Moji omiljeni su BOSS Orange i Lacoste Pour femme. Nisu puno jaki, ako volis takve, mozes probati.
11.11.2014, 00:33
Trudna foka
34
Hvala ti puno mada ja vise volim malo jace
15.11.2014, 23:05
SREĆNA
-75
Potpuno ste u pravu, što se tiče rata i kredita i prohtjeva.Ja sam bila spremna , mad a sam bila skeptična da uopšte postoji parfem na rate, ipak kupiti te parfeme, jer bliske su mi osobe, a znam koje parfeme vole, nekako je ispalo da su se spontano izjasnili da bi im parfem bio najbolji poklon, pa sam eto mislila ispuniti želje.Odustala sam, kao što rekoste , ipak, moraće sami sebi te prohtjeve ispuniti.a poklon ću već riješiti.Hvala vam na savjetima i prijedlozima i da može se zelenom pikom kupiti u modiani na rate , ako se neko nađe u sličnoj situaciji.
16.11.2014, 13:44
niki83
2113
Ja narucila ovaj, jedva cekam da stigne..mmmm...
16.11.2014, 14:05
Hannica
2920
Našla si, super.
< Poruku je uredio Naida8 -- 16.11.2014 14:16:09 >
16.11.2014, 14:37
niki83
2113
Hannice jesam
Naida, kod mm narucila
16.11.2014, 18:38
SREĆNA
-75
IZVORNA PORUKA: niki83
Hannice jesam
Naida, kod mm narucila
Može li se još kod tm naručiti koji parfem, ozbiljno pitam, je li ti muž vani negdje ili?
16.11.2014, 21:13
niki83
2113
Srecna, ma ne nego ja pozeljela taj parfem a na njemu je da mi nekako nabavi jel'?!
16.11.2014, 21:21
SREĆNA
-75
Ma da svakako, ima da ga rodi . Ma kontala sam da nije gdje vani ili radi vani pa može kupiti tamo parfema.Jazuk.Ja bih Lacoste pf koristla doživotno.
16.11.2014, 21:31
Hannica
2920
Može mojote]IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Hannice jesam
Naida, kod mm narucila
Može li se još kod tm naručiti koji parfem, ozbiljno pitam, je li ti muž vani negdje ili?
Može mm ili ja.
16.11.2014, 21:39
SREĆNA
-75
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hannice jesam
Naida, kod mm narucila
Može mm ili ja.
ništa ne kontam Hanice
16.11.2014, 21:44
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hannice jesam
Naida, kod mm narucila
Može mm ili ja.
ništa ne kontam Hanice
Imaš pp.
16.11.2014, 21:49
bebaa
-11235
jeli neko probao parfeme od VS..... kakvi su....dobra im cijena....valjda opravdava kvalitetom...
20.11.2014, 09:30
Trudna foka
34
Ja uzela chasmire i poludila za njim
20.11.2014, 09:43
MicoTico
340
S obzirom da sam u potrazi za idealnim parfemom koji bi zamijenio moj omiljeni Bvlgari jade koji se ne proizvodi više, isprobavam u parfimerijama razne. Neki dan u liftu namirišem kod kolegice fenimenalan i odem u parfimeriju da ga isprobma. Divan, ali na mojoj koži očajno grozan. Cijeli dan mi je muka bila od njega. Evo ovaj http://perfumeprovider.com/en/issey-miyake-leau-dissey-34oz-s4174.html
20.11.2014, 11:26
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: bebaa
jeli neko probao parfeme od VS..... kakvi su....dobra im cijena....valjda opravdava kvalitetom...
Svi su slatkasti uglavnom, meni odgovaraju, ne znam kako ce tebi. Cijena im bas i nije za pohvaliti se, ali dobro.
20.11.2014, 11:49
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: MicoTico
S obzirom da sam u potrazi za idealnim parfemom koji bi zamijenio moj omiljeni Bvlgari jade koji se ne proizvodi više, isprobavam u parfimerijama razne. Neki dan u liftu namirišem kod kolegice fenimenalan i odem u parfimeriju da ga isprobma. Divan, ali na mojoj koži očajno grozan. Cijeli dan mi je muka bila od njega. Evo ovaj http://perfumeprovider.com/en/issey-miyake-leau-dissey-34oz-s4174.html
Pitaj mene za tvoj omiljeni.
20.11.2014, 12:58
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Hannica Pitaj mene za tvoj omiljeni.
Ne kontam. Imaš ga ili prodaješ? ja imam sad ovaj jedan (mislim na Bvlgari Green jade) što mi je načet, taj je sveki negdje "iskopala" kod njih.
20.11.2014, 14:07
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica Pitaj mene za tvoj omiljeni.
Ne kontam. Imaš ga ili prodaješ? ja imam sad ovaj jedan (mislim na Bvlgari Green jade) što mi je načet, taj je sveki negdje "iskopala" kod njih.
Imam jedan, prodajem.
23.11.2014, 20:58
Hannica
2920
Sinoć sam dobila CK Euphoriu, pa da sw poFalim. p Prije mi se nije sviđala, a sad mi je predobra, valjda neću opwt mijenjati ukus, bar dok ne potrošim.