Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...
13.05.2013, 13:24
mala_sa
1353
Danas slucajno isproban, i predobar je moj parfem za ovo ljeto
13.05.2013, 18:33
Cmokvica
127
Trenutno najdraži:
14.05.2013, 11:04
merilly
6
IZVORNA PORUKA: Aida
Cure koji parfem vam je najdraži?
Ima ih puno, puno dobrih.....Hmmmmm
Evo ja cu da se ukljucim na sami pocetak... da li je neko probao Burberry Brit? Ja ga trosim neko vrijeme i malo je reci da je dobar! Toplo ga preporucujem. Pogotovo sad kad se skidamo s parfema, pa malo edt, ljeto i to Na nasoj ringeraji sam ga nasla ovdje, na linku ispod. Da li je neko vec uzimao nesto u Vixenu? Kako je ferceralo to? Neko iskustvo.... By the way slazem se da je dobra stranica www.punmiris.
Ja sam godinama koristila taj od kokosa iz YR. Divan je za ljeto. Bas me podsjeti.
14.05.2013, 12:05
aazra
2141
Volim kokos Kao i vaniliju, zato mi se svidja Miracle od Lancome jer je sadrzi
U ovoj seriji iz Yves Rochea bila je i vanilija, ali ona mi nije nesto, ne moze se porediti s ovim kokosom...
Samo sto ga nekad nestane, pa onda cekam da dodje, par puta sam mislila da su ga povukli kad se najednom opet pojavi...bit ce da ima jos fanova pa se ne moram brinuti da ga nece biti
< Poruku je uredio aazra -- 14.5.2013 12:06:29 >
14.05.2013, 12:09
bebaa
-11235
vidim ja nešto miruši a njih dvije ovdje trijebe politiku...aazra,gali...
14.05.2013, 12:26
merilly
6
Noix de coco koristila i odlican bas, a ovaj Lancome bi mogao da se proba Kad smo vec kod Lancoma da li si probala ili neko prisutan Tresor Midnight Rose? Ja sam se navukla, vakat je da promijenim. I njega sam nasla ovdje na Rigeraji, ovi imaju svega
Nisam, Miracle forever mi je prvi Lancomov...ukucaj na google pa ce ti izbaciti stranice na kojima imas komentare onih koje su probale...
Pitanje za Gali, Merilly..zasto vise ne koristite noix de coco, nadam se da nije razlog to sto mozda nije za zene u 30-im, jer bi to znacilo da bi ga i ja trebala ostaviti i uzeti neki ozbiljniji, sto bi mi tesko palo - posebno ljeti ga najvise koristim
15.05.2013, 13:53
merilly
6
Nema posebnog razloga, uvijek se sjetim nekih super situacija iz perioda kad sam ga intenzivno kositila i zato napisah, odlican je koristila A da budem iskrena malo sam na njega i zaboravila veze to s godinama nema nisam godinama opterecena, niti ogranicena