Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kada je neko vec spomenuo svjeze parfeme, nekada kao curetak sam dobila na poklon prvi parfem od Jennifer Lopez "Glow" By J-Lo. NIKADA u zivotu svjeziji miris nisam osjetila niti imala! To je bukvalno osjecaj kao da si upravo izasla iz tusa, a tusirala se nekim svjezim losionom i samponom. Ma milina! Ukoliko se i dalje prodaje, pokusati cu ga naci za proljece!
26.03.2011, 15:52
Hannica
2920
Cini mi se da cu i u ovoj trudnoci morati zaboraviti na parfeme i poslije poroda mjenjat citavu kolekciju. A samo sto sam se oporavila od prve trudnoce.
26.03.2011, 16:41
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: Djana
Kada je neko vec spomenuo svjeze parfeme, nekada kao curetak sam dobila na poklon prvi parfem od Jennifer Lopez "Glow" By J-Lo. NIKADA u zivotu svjeziji miris nisam osjetila niti imala! To je bukvalno osjecaj kao da si upravo izasla iz tusa, a tusirala se nekim svjezim losionom i samponom. Ma milina! Ukoliko se i dalje prodaje, pokusati cu ga naci za proljece!
Ima kako da nema. Prodaju se ovdje na siroko. I ja sam nekad davno dobila Glow na poklon, mada na meni nije mirisao kao na drugim osobama. Sve zavisi od hemije. Al' da je lijep, jeste. Kad smo kod friskog mirisa, meni je do sad najbolji Davidoff Water. Taj parfem je pojam cistoce za mene.
14.04.2011, 21:29
Anoniman
evo moje kolekcije sad za sad
18.08.2011, 10:29
Anoniman
Novi u mojoj kolekciji, ocarao me
18.08.2011, 10:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: Djana
Ima kako da nema. Prodaju se ovdje na siroko. I ja sam nekad davno dobila Glow na poklon, mada na meni nije mirisao kao na drugim osobama. Sve zavisi od hemije. Al' da je lijep, jeste. Kad smo kod friskog mirisa, meni je do sad najbolji Davidoff Water. Taj parfem je pojam cistoce za mene.
Da potpisem istog smo misljenja sestro
18.08.2011, 10:36
zvecka
595
IZVORNA PORUKA: many
IZVORNA PORUKA: klemzi
/slika/4ja koristim nou vec duze vrijeme i prekrasan mi je...pravi naziv parfema je Noa Cacharel
Ovo je moj br. 1!!
stvarno je vrh,,ja sam mu vijerna vec dugo dugo,i nijedan nemoze da ga zamjeni...
i ja Nou koristim vec par godina i nina rici,,sad sam pozeljela jedan da mi mm pokloni za rodendan od diora
18.08.2011, 14:13
bojana86
117
La Prairie
Ja imam i ovaj u kolekciji i odlican je !!!!!
19.08.2011, 01:30
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Novi u mojoj kolekciji, ocarao me
Dobila sam ga prije mjesec dana, tamam krenula da se pohvalim , a dobila sam i još jedan diorov, nije loš, ali meni ništa spektakularno. Više volim armanijeve
19.08.2011, 01:31
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: Hannica
Dobar izbor juni. Ja sam ovaj stavila na listu zelja,ne vjerujem da ce se ostvariti tako brzo. Ali nada zadnja umire.
E ovaj diorov
19.08.2011, 01:43
canim
4126
IZVORNA PORUKA: zvecka
IZVORNA PORUKA: klemzi
/slika/4ja koristim nou vec duze vrijeme i prekrasan mi je...pravi naziv parfema je Noa Cacharel
Ovo je moj br. 1!!
stvarno je vrh,,ja sam mu vijerna vec dugo dugo,i nijedan nemoze da ga zamjeni...
i ja Nou koristim vec par godina i nina rici,,sad sam pozeljela jedan da mi mm pokloni za rodendan od diora
ja se uvijek vracam Noi , moj no.1
19.08.2011, 10:32
manuela RR
2377
ja sam dobila na poklon Pradin Infusion D´ Iris i sviđa mi se premda nisam pretjerani ljubitelj cvijetnih parfema... Dosta je postojan i ima osvježavajuću notu,ma baš je super
< Poruku je uredio manuela -- 19.8.2011 10:34:23 >
04.09.2011, 11:22
Amelaa RR
3309
Moji novi parfemi...neke sam dobila za rodjkas..neke za Bajram..
Moji novi parfemi...neke sam dobila za rodjkas..neke za Bajram..
again Madame
kakava je ovaj cavali...nesto me vizuleno privlaci
04.09.2011, 15:16
Amelaa RR
3309
Ovaj serpentine 40 je pojak...cak jaci od parfema, ja najcesce pogotovo ljeti uzimam EDT jer parfem je prejak za ljeto..bar meni, tako da ce ovaj cekat zimu da se prscem
Ovaj rose the one...jel se puno razlikuje od standardnog the one...?
meni je skroz drugaciji iako mi je bolji the one
04.09.2011, 22:37
enči80
123
Meni jedan od najdražih ali ga teško naći
05.09.2011, 11:27
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Hannica
Dobar izbor juni. Ja sam ovaj stavila na listu zelja,ne vjerujem da ce se ostvariti tako brzo. Ali nada zadnja umire.
E ovaj diorov
Samo da kazem da sam ga skinula s liste ,trenutno je prazna.
05.09.2011, 11:34
Hannica
2920
Ovaj sam dobila prije mjesec-dva pa sad cekam prvi snijeg da se spricnem jednom.
< Poruku je uredio Hannica -- 5.9.2011 11:37:47 >