cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Parfemi

clock-img

04.03.2011, 20:52

clock-img

juni

pencil-img

1102

Nedavno sam prebirala ovu stranicu i stavila na spisak nekih desetak parfema koje ste hvalili. Da sad ne govorim koji, vecinom su bili jaki a ja to bas i ne volim. Jedini koji mi se bas svidio je od La coste Pour femme, ima neku neobicnu notu, pa sam njega i kupila.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

04.03.2011, 21:41

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Dobar izbor juni.user posted image
Ja sam ovaj stavila na listu zelja,ne vjerujem da ce se ostvariti tako brzo.user posted image
Ali nada zadnja umire.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

07.03.2011, 23:05

clock-img

malena.

pencil-img

288

danas sam u dm-u probala parfem ralph lauren notorious bas mi je dobar,ono jak...i ev jos mi mirise. redovna cijena mu je 132,90 KM a snizen je na 39,90KM. zao mi je propustit toliko snizenje.a opet zasto su ga toliko spustili?jel moze biti neka caka

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

clock-img

07.03.2011, 23:22

clock-img

tweety

pencil-img

1407

moj najnoviji je ovaj

user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

07.03.2011, 23:28

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: bojana86

user posted image

meni najljepsi,i tesko se odlucujem nesto drugo kupitiuser posted image

mora da si crnka...user posted image
ja sam taj proslijedila dalje prije 2 g jer nakon prvog nanošenja na zglob ruke sam dobila takvu glavobolju da sam prelezala pola dana ...
i obično kad crnke neki parfem vole meni ne odgovara user posted image  a na njima mi lijepo miriše...kao npr Magic Noir

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.03.2011, 23:31

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

ja sam taj proslijedila dalje prije 2 g jer nakon prvog nanošenja na zglob ruke sam dobila takvu glavobolju da sam prelezala pola dana ...
i obično kad crnke neki parfem vole meni ne odgovara user posted image  a na njima mi lijepo miriše...kao npr Magic Noir

ja sam tamnokosa ali takodjer ne volim ove jake parfeme, odmah mi muka budeuser posted image preferiram lagane note, svjezinu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.03.2011, 01:38

clock-img

leona81

pencil-img

6373

d&g the oneuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

08.03.2011, 08:00

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

ovaj je extra, imam ga u svojoj kolekciji user posted image

meni je jedan od najdražih i Visnja u pravu si, mora da je to zato sto smo crnke user posted image
a skontala sam da se muskarcima ovaj parfem ne svidja... zene ga jako vole, a muskarci nix (mm i brat imali su blijedu facu kada sam ih pitala da li im se svidja)....

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

08.03.2011, 13:04

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

ja sam tamnokosa ali takodjer ne volim ove jake parfeme, odmah mi muka budeuser posted image preferiram lagane note, svjezinu

tičerko bona, vidiš da ti nikako ne možeš pod crnke...opinturaj se u plavo, rekoh li tiuser posted image ....ko podnosi ovaj parfem tj. kome se lajka mučo, onda je natural crnka i vatrena je.. user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

08.03.2011, 13:05

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

eh da, zaboravih...Chloe mi je mrakkkkkkkkkkkkkkkkkk...nema mi boljeg na svijetu...it is so me....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

08.03.2011, 13:18

clock-img

bojana86

pencil-img

117

user posted image

Nisam crnka,plavusauser posted image user posted image .......... ukusi su razliciti,al za mene je ovaj No1 !!!!

clock-img

08.03.2011, 13:24

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ja isto znam par plavusa kojima se ovaj parfem jako svidja....ali su po prirodi temperamentnije, mozda je to razlog? nisu bas njeznice vec vise onako girl power user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

08.03.2011, 13:45

clock-img

bojana86

pencil-img

117

Pa mozemo se sloziti oko te izjave,nisam bas bas power,al sto na umu to na drumu..... Ja sam ovaj parfem dobila jedne godine za rodjendan i bas mi se dopao,ne znam da sam ista drugo uzimala sem njega!!!!

clock-img

09.03.2011, 12:22

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image

Moj novi, nisam ga prije koristila, nadam se da se necu pokajati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

09.03.2011, 12:28

clock-img

Anoniman

user posted image ja dobila ovaj,pa eto nije losuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 13:31

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image ja dobila ovaj,pa eto nije losuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuu ovo mi je jedan od omiljenih, kenzo flower, dooobaaaar...user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

09.03.2011, 13:40

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Ja volim miris orijenta..
Najdrazi mi je mosus, misk, posebno bijeli..Dosta je jak ali istovremeno i njezan..user posted image
I cini mi se da zaista postoji ta povezanost izmedu licnosti i parfema koje biramo..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

09.03.2011, 13:54

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

imala ga nekad davno, vidis zaboravila sam da me ti sad ne napomenu..pudrast je onako..fensi šmensi user posted image ...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

09.03.2011, 14:10

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Dok se ne porodim ne kupujem parfem, sad mi se ni jedan ne sviđa, od svih mi je muka i boli  me glava

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

09.03.2011, 14:19

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

ja najviše volim clinique i d.g.ovi su mi omiljeni.. volim parfeme koji odišu svježinom i dinamičnošću... ne volim sladunjave i jake parfeme.. bljaaaaakkkkk user posted image

clock-img

09.03.2011, 14:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

imala ga nekad davno, vidis zaboravila sam da me ti sad ne napomenu..pudrast je onako..fensi šmensi user posted image ...

ma sva sam ti takvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekad davno sam ga i ja imala i tad mi je bio fin a sad mi je 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 14:59

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ma sva sam ti takvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekad davno sam ga i ja imala i tad mi je bio fin a sad mi je 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

09.03.2011, 14:59

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: emi7908

ja najviše volim clinique i d.g.ovi su mi omiljeni.. volim parfeme koji odišu svježinom i dinamičnošću... ne volim sladunjave i jake parfeme.. bljaaaaakkkkk user posted image

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.03.2011, 23:35

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Sarajke,jeste li vidjele negdje ovaj parfem ? ja sma ga dobila na poklon i imam ga jos malo,a meni se jako svidja.
user posted image

Zadnji članci

article-img