Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
gore je ljubiti dijete u guzicu, pa to svi radimo cini mi se,kad ste vec toliko higijenski nastrojeni
usranu guzu koju nisi oprala izljubiš... ja ni to ne radim....
< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.2.2013 10:11:15 >
14.02.2013, 22:49
teacher75
5394
ne ljubim ni guze
14.02.2013, 22:51
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: animagical
[ gore je ljubiti dijete u guzicu, pa to svi radimo cini mi se,kad ste vec toliko higijenski nastrojeni
usranu guzu koju nisi oprala izljubiš... ja ni to ne radim....
cuj usranu ja svoje dijete perem, kao i svoje i njegove zube takodjer a nisam ni rekla kuda se sve ljubimo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.2.2013 10:11:39 >
14.02.2013, 22:53
animagical
5604
a hanadi nije doduse isto sto t ne ljubis cure od 4 i 6 godina u guze i sto ja ljubim bebija od godinu i po u guzu...dok je u pelenama, za ljubljenja je...
14.02.2013, 23:09
Hanady RR
18727
Pa da nastavimo vodeći računa da je OT nepotreban i da za sve imamo temu na ovom forumu, ako kojim slučajem nemamo može se otvorito. Prijatno
< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.2.2013 10:14:31 >
15.02.2013, 11:57
Hannica
2920
Mene moja Hana cesto poljubi usta,u posljednje vrijeme joj govorim da to ne treba raditi i ona vec odustaje od toga.Ja nisam nikad posmatrala sta drugi roditelji rade i gdje ljube svoju djecu,sve jedno mi je.Samo nek se vole.Ne znam kako vi sve primjetite. . Kad je ljubljenje djece u pitanju jedina stvar o cemu razmisljam je da li sam ih dovoljno izljubila predhodnog dana i da li sam mozda nekog vise da sutra to nadoknadim ostalim.
15.02.2013, 12:06
veeseelaa
20552
Ne znam kako vi sve primjetite. .
jest vala, i ja slabo primjećujem šta drugi rade a i ne zanima me baš nešto
15.02.2013, 12:15
Ninushka
280
Ljubila majka dijete u usta ili ne nije mi jasno kako se neko može zgroziti nad istim. Baš tu istu majku briga jel neko protiv ili nije. Ali ako se neko zgrozi nad tim što majka ljubi dijete u usta meni je to van pameti
Dobro si Hannice rekla, baš se sve živo primjećuje...Ja svoje ljubim i u usta i u guzu poslije pranja i kupanja ma svuda izljubim svoju bebicu, nisam znala da su ti poljupci nekome za analiziranje...
15.02.2013, 12:26
Honey3
3035
ja ne ljubim djecu u usta,a i ne zgrozavam se kad vidim da ih neko tako ljubi,neka se svako mazi kako zeli...a ja svoju majusnu curicu jos uvijek volim poljubiti i ujesti za guzu A ona je jedno vrijeme sve nas po kuci ganjala da poljubi u usta,i to fino kaze kako cike i tete na tv a da sam joj dozvolila da nas ljubi,ona bi bezbeli tako ljubila i djecu sa kojom se igra,a mozda i odrasle,ne znam kako bih joj objasnila da mene moze poljubiti a ostale ne,ovako mi je lakse,nikoga.... eto kanila se toga,i to je valjda bila faza....
15.02.2013, 12:41
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
15.02.2013, 12:52
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: zaha
ja ne ljubim djecu u usta,a i ne zgrozavam se kad vidim da ih neko tako ljubi,neka se svako mazi kako zeli...a ja svoju majusnu curicu jos uvijek volim poljubiti i ujesti za guzu A ona je jedno vrijeme sve nas po kuci ganjala da poljubi u usta,i to fino kaze kako cike i tete na tv a da sam joj dozvolila da nas ljubi,ona bi bezbeli tako ljubila i djecu sa kojom se igra,a mozda i odrasle,ne znam kako bih joj objasnila da mene moze poljubiti a ostale ne,ovako mi je lakse,nikoga.... eto kanila se toga,i to je valjda bila faza....
Ovo je jedan od razloga zasto mi se to ne svidja. Ne zelim da im dajem sansu da tu vrstu poljupca uzmu za ok,svejedno sto su mali. Doduse,vise i nisu mali. Imaju,brte,obraze,pa cijela kuca zvoni kad mama coki u bobaze...imaju glavicu,ruke,noge,vratic...ljubimo,mirisemo...i ne fali im ljubavi.
15.02.2013, 13:00
reallove
5807
Vi dosle i do usrane guze
Slazem se sa Jasmin i Zahom..Moj je nedavno meni dosao i hoce da me poljubi u usta,kaze pa tako rade na tv-u..ne znam kad je uspio to da vidi,najvjerovatnije je gledao serije sa sveki
15.02.2013, 13:03
Honey3
3035
Ma vide oni usput moja reallove,dok upalis tv neko se ljubi
15.02.2013, 13:05
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: reallove
Slazem se sa Jasmin i Zahom..Moj je nedavno meni dosao i hoce da me poljubi u usta,kaze pa tako rade na tv-u..ne znam kad je uspio to da vidi,najvjerovatnije je gledao serije sa sveki
pa jedno je cmokic u usta,a drugo to sto djeca vide na tv pa hoce da imitiraju.to su 2 razlicita pojma, razlicite vrste poljubaca
15.02.2013, 13:07
reallove
5807
15.02.2013, 13:08
jasmin
4600
15.02.2013, 13:12
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
IZVORNA PORUKA: reallove
pa jedno je cmokic u usta,a drugo to sto djeca vide na tv pa hoce da imitiraju.to su 2 razlicita pojma, razlicite vrste poljubaca
Ne da mi se objasnjavati djetetu da su to dvije vrste poljubaca. Nije da mi se bas ne da...nego...ne znam kako bi oni tako mali shvatili. A onda kad pocnu shvatati razliku,onda su prerasli taj period kad je to po nekima tolerantno.
15.02.2013, 13:12
Anoniman
Jedno je cmokic u usnice, a drugo je fran. poljubac dvoje odraslih. Moje curke i ja se cokimo u usnice...cokim ih svugdje po tijelu, pa tako i tu...Nije mi jasno kako neko moze pomisliti perverzno na taj tako nevin cin sa svojim djetetom?
15.02.2013, 13:34
tinkivinki
876
ja svoje i kad bi htjela poljubiti u usne ne mogu,sad kazem maloj kako cemo se ljubnuti,ona sage glavu da je poljubim u kosu,i kaze tako .a mali cucla prst.a bez zeze ne vidim tu nista lose,niti se zgrozavam
15.02.2013, 14:03
veeseelaa
20552
najvjerovatnije je gledao serije sa sveki
15.02.2013, 14:19
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Jedno je cmokic u usnice, a drugo je fran. poljubac dvoje odraslih. Moje curke i ja se cokimo u usnice...cokim ih svugdje po tijelu, pa tako i tu...Nije mi jasno kako neko moze pomisliti perverzno na taj tako nevin cin sa svojim djetetom?
ja bas ja se evo od sinoc izcudjujem , mislim stvarnoooo kako je doslo na ideju nekome da NESTO takvo pomisli.
15.02.2013, 14:36
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
ja bas ja se evo od sinoc izcudjujem , mislim stvarnoooo kako je doslo na ideju nekome da NESTO takvo pomisli.
možda im je podsvijest previše opterećena seksualnošću ili možda nešto što nije kao i kod njih pokušavaju degradirati na ovakav način
naravno da djecu u usta nećemo ljubiti cijeli život, možda do 5-6 godine
ta zamislite da sad naši muževi cmoknu svoju mamu u usta???
a sjećatel se trenda kad su se prijateljice cmakale u usta? ja se sjećam ono kao pri pozdravi, ćao draga i cmok u usta
15.02.2013, 14:41
Hannica
2920
a sjećatel se trenda kad su se prijateljice cmakale u usta? ja se sjećam ono kao pri pozdravi, ćao draga i cmok u usta
Sjecam i ja. Ali samo jednu prijateljicu,bila sam joj vjerna.
15.02.2013, 14:42
Hannica
2920
I da napomenem,sad to ne bih radila,ali mladost-ludost.
15.02.2013, 14:44
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Hannica
Sjecam i ja. Ali samo jednu prijateljicu,bila sam joj vjerna.
hahahah da i ja sam to radila, sad ne bi naravno al faza je trajala kratko a to je valjda značilo da ste pravo bliske i da je vaš odnos ne raskidiv