Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rodjendan Amrinom Hamzi Zelimo mu bericetne i uzbudljive i ostale rodjendane _____________________________"ako ne znaš voliti sebe,nećeš znati voljeti ni druge.." TARIK 03.03.2008. mamina ribica:)
Sretan prvi Rodjendan Hamza _____________________________David sonceto na mama
Sretan rođendan Hamza!!! _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Hamzi sretan rodjendan zele Hana i mama. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Sretan rodjendan malom Hamzi zeli Ajla sa mamom i tatom!!!! _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Sretan rođendan drugu Hamzi od Omara i njegove mame _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Draga Lana, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Lana i Hamza sretan rodjendaaaaaaaaan!!!! da nam budete sretni, uspjesni i zadovoljni u zivotu uvijek!!! pusa od mene i moje princeze :) < Poruku je uredio Dina RR -- 29.12.2008 10:13:39 >
Hamza, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Hamza sretan ti prvi rođendan, pile malo!
Asja salje veliku pusu dragom Hamzi... (MM kaze a on mami ) sretan rodjendan _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
sretan rodjendan malom Hamzi i sve najljepse... _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Sretan Rodendan malom Hamzi.Rodjeni smo na isti dan. _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Evo da i ovdje čestitam Sretan rođendam našem velikom momku Hamzi, puno lijepih želja od tvoje drugarice Merjem i njene mame _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
_____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
sretan rodjendan i svaki koji dolazi da uvijek bude ljepsi!
Sretan rođendan i sve najbolje _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Lana i Hamza sretan rodjendan sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rodjendan Lani i HAmzi _____________________________Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
Pridružujem se čestitkama.Lana i Hamza želim vam lijepo i sretno djetinjstvo
Sretan rodjendan Hamzi i Lani zelim vam sve najljepse u zivotu,puno srece i zdravlja da vas uvijek prati. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan rodjendan _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
Sratan rodzendan
Sretan Prvi Rodjendan HENA.Jos puno lepih godina _____________________________David sonceto na mama
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...